Dolar 32,3533
Euro 34,7846
Altın 2.393,80
BİST 10.260,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

CİZRE’DE HAYAT BOYU ÖĞRENME TOPLANTISI YAPILDI

Şırnak’ın Cizre ilçesinde 2020-2021 ilçe hayat boyu öğrenme halk eğitim planlama ve iş birliği komisyon toplantısı yapıldı.

CİZRE’DE HAYAT BOYU ÖĞRENME TOPLANTISI YAPILDI
REKLAM ALANI
5 Ekim 2020 14:27
654

Cizre’deki yaygın eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, planlanması, ortaya çıkan güçlüklerin değerlendirilmesi ve merkezler arası iş birliği ile koordinasyon sağlanması amacıyla gerçekleştirilen İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş birliği Komisyonu toplantısına İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke başkanlık etti.

 

ARA REKLAM ALANI

Kaymakamlık konferans salonunda gerçekleşen toplantıya İlçe Özel İdare Müdürü Ahmet Ebem,Şırnak Aile Destek Merkezi (ADEM) Koordinatörü Hatice Atan,Halk Eğitim Merkezi müdürü Reşit Sevgi, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

 

Halk Eğitim Merkezi müdürü Reşit Sevgi, Halk Eğitim Müdürlüğünün yıl içerisinde yapmış olduğu çalışmaları ve açılan kurslar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Halk Eğitimi Merkezi ile diğer resmi kurum kuruluş ve sivil toplum kuruluşları iş birliğinde açılacak olan kursların önemine değinen Sevgi; 2020-2021 eğitim-öğretim yılında kadın,  kültür ve istihdama yönelik kursların yanında yeni kursların da açılacağını söyledi.

 

 

Toplantının devamında Şahan İke,hayat boyu öğrenme faaliyetlerini birlikte planlamak ve yönetmelik hükümlerine dayanarak ihtiyaca göre yeni kursların da açılabileceğini ifade etti.

 

Toplantı, kamu kurum ve kuruşların  görüş ve önerilerinin alınmasıyla  son buldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.