Dolar 32,5265
Euro 34,9185
Altın 2.432,55
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C

CHP DİYARBAKIR TEŞKİLATINDAN VATANDAŞA 5 TON SEBZE!

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’da birçok vatandaşa gıda kolisi ve semt pazarlarında 7 bin 500 maske dağıtan CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel, yaptığı çalışmalarla takdir toplamaya devam ediyor.

CHP DİYARBAKIR TEŞKİLATINDAN VATANDAŞA 5 TON SEBZE!
REKLAM ALANI
18 Mayıs 2020 21:44
948

CHP Diyarbakır İl Başkanlığına seçildiği ilk günden beri dikkat çeken çalışmalar yürüten Gönül Özel dar gelirli vatandaşlar için örnek bir çalışmaya daha imza attı.  

 

ARA REKLAM ALANI

Son zamanlarda Diyarbakır’da halkın içine karışan, onların sorunlarıyla yakından ilgilenen CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel, CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’ın desteğiyle Diyarbakır’a gönderilen 5 ton sebzeyi Ramazan Bayramı öncesi kentteki yoksul vatandaşlara dağıttı.

 

 

“EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN”

 

Destekleri için CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’a teşekkür eden Özel, “Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bugünlerde halkımızla dayanışmamız sürüyor. Salgın kapsamında bir yandan maske diğer yandan gıda kolilerimizi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtmaya devam ediyoruz. Bugün de Antalya’dan çok anlamlı bir destek geldi. Antalya İl Başkanımız Nusret Bayar’ın desteği ile içinde domates, biber ve patlıcandan oluşan 5 ton sebze geldi. Zor günler geçiren insanlarımıza bu hayırlı Ramazan ayında küçükte olsa sebze desteğinde bulunduk. Buna vesile olan CHP Antalya İl örgütüne, İl Başkanımız Nusret Bayar’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.