Dolar 32,5216
Euro 34,7522
Altın 2.407,40
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

ÇINAR BELEDİYESİ 2021 YILINDA 51 KM YOL ÇALIŞMASI YAPTI

Çınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından kırsal mahallelerde başlatılan yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

ÇINAR BELEDİYESİ 2021 YILINDA 51 KM YOL ÇALIŞMASI YAPTI
REKLAM ALANI
4 Ağustos 2021 13:31
1.435

Kırsal mahallerde ulaşıma elverişli olmayan yollarda stabilize çalışmalar yapıldıktan sonra kalker alt temel malzeme ile serme, sulama, sıkıştırma sıralaması ile yol çalışmaları yapıldı.

 

ARA REKLAM ALANI

Bu yıl yapılan yol yapım çalışmaları kapsamındaşimdiye kadar Ortaşar, Yuvacık, Mollapolat, Çınar Merkez, Dişlibaşak, Çömçeli, Karasungur- Bedro, Gümüştaş, Bıramemetağa, Harabe, Karasungur, Aşağıkonakve DemirölçekMahallesi’nde yol çalışmaları tamamlandı. 10 kamyon, bir kepçe, silindir, greyder, loder ve arazöz araç filosu ile yapılan çalışmalarda toplamda 51 km yol çalışması tamamlandı. Devam eden çalışmalar kapsamında 80 bin ton malzeme kullanılacak ve çalışmalar 30 kırsal mahallede devam edecek. Yol yapım çalışmaları şimdi iseYaprakbaşı(Barê) mahallesinde devam ediyor.

 

Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalara dair konuşan Mahalle muhtarları ise verilen hizmetten memnun olduklarını dile getirdi. Aşağıkonak Muhtarı Hasan Çiftçi konuşmasında yol çalışmaları için belediye teşekkür ederek, “Belediyemizin yaptığı yol çalışmalarından memnunuz. Ama alt yapımız ve su şebekemiz DİSKİ tarafından yapılmıyor. Bu taleplerimizin yerine getirilmesini istiyoruz” dedi.

 

Demirölçek Muhtarı Celal Aslan da Çınar Belediyesi’nin yol yapım hizmetinden memnun olduğunu dile getirerek “Şu anda yapılan yol çalışmasından memnunuz. Ama alt yapı ve su şebekesi olmadığı için belediye de parke çalışması yapamıyor. Defalarca valiye, kaymakamlığa da müracaat ettik, dilekçelerimiz var bu güne kadar yapılmadı. En büyük sorunlarımız alt yapı ve su şebekesi” diye konuştu.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.