Dolar 32,4570
Euro 34,8518
Altın 2.446,77
BİST 9.885,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

DEVA PARTİSİ KAYAPINAR TEŞKİLATINDAN FİKRİ SAĞLAR’A TEPKİ

DEVA Partisi Kayapınar İlçe Başkanı Avukat Mehmet Oruç, CHP’li Fikri Sağlar’ın başörtülü hakimlerle ilgili sözleri üzerine yazılı açıklama yaptı.

DEVA PARTİSİ KAYAPINAR TEŞKİLATINDAN FİKRİ SAĞLAR’A TEPKİ
REKLAM ALANI
7 Ocak 2021 15:55
831

DEVA Partisi Diyarbakır Kayapınar İlçe Başkanı Avukat Mehmet Oruç, CHP’li Fikri Sağlar’ın başörtülü hâkimlere yönelik sarf ettiği sözleri 28 Şubat’ı hatırlattığını söyledi.

 

ARA REKLAM ALANI

Türkiye’nin kutuplaşmadan uzak yeni bir döneme geçişini arzulayan herkesin Fikri Sağlar’ın  başörtülü insanlara yönelik kullandığı ifadeleri kınaması gerektiğini ifade eden Oruç, “Başörtü yasaklarını değil getirmek hala konuşuyor olmak bile bu yüz yılda utanç vesilesidir” dedi.

 

Bu ülkede başörtülü hakim, milletvekili ve cumhurbaşkanı da olabileceğini belirten Oruç, “Bu tartışmaları iki taraflı şekilde sürdürmek zorunluluk haline gelmiştir. Bazıları için bu iki taraf birbirinden beslenen iki düşman kardeştir. Biri olmazsa diğeri de yok olmaya mecbur hale gelmiştir. Toplumun hangi kesiminden olursa olsun ayrımcılığa tahammülümüz yoktur. Geriye dönüş olmayacak, artık kimse Türkiye’yi tekrar 28 Şubat’lara, 27 Mayıs’lara, 12 Eylül’lere götüremeyecektir. 28 Şubat zorbalığı ideolojik bir tahakkümdür. Bu günde milletimiz keyfi tahakküme, zorbalığa, ve yoksulluğa mahkum edilmiştir. Tek tip toplum talebi kimden gelirse gelsin her türlü zorbalığın karşısı da cesaretle dik duracağız” şeklinde konuştu.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.