Dolar 32,3944
Euro 34,8013
Altın 2.439,42
BİST 10.006,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

“CHP’DEN ESNAFA ZİYARET, ÇOCUKLARA BAYRAM ŞEKERİ”

Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır il örgütü, kadın ve gençlik kolları kent merkezinde halkın arasına karıştı, bayram öncesi nabız tuttu, esnaf ve vatandaşın alışveriş yaparken neler yaşadıklarını gözlemledi.

“CHP’DEN ESNAFA ZİYARET, ÇOCUKLARA BAYRAM ŞEKERİ”
REKLAM ALANI
16 Temmuz 2021 22:43
1.742

CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel, yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik kolları ve Kadın kollarından oluşan bir heyetle, bayram öncesi kentin en işlek bölgelerinde dolaşarak vatandaşın ve esnafın nabzını tuttu.

 

ARA REKLAM ALANI

Başkan Özel, vatandaşın pahalılıktan, esnafın ise satış yapamamaktan şikâyetçi olduğunu, genel anlamda vatandaşın dayanacak gücünün kalmadığını ifade etti.

 

 

“İKTİDARA GELDİĞİMİZ İLK HAFTA FAİZLERİ SİLECEĞİZ”

 

Bayram dolayısıyla Sur’da esnafı ziyaret ettiklerini belirten Başkan Özel; “Pandemi’nin başından beri esnafa destek verilsin diye sürekli çağrılarda bulunuyoruz. Ekonominin kötü durumda olduğunu biz, çok iyi biliyoruz. Bunun için esnafa ciddi olarak destek verilmesi gerekiyor. Esnafa elektrik, su faturalarının ödenmesi, kredi faizlerinin silinmesi ve kira konusunda destek olunması lazım. Biz CHP olarak iktidara geldiğimiz ilk hafta kredi faizlerinin hepsini sileceğiz ve stopaj vergisi almayacağız. Bugün burada bulunmamızın sebebi esnafımızın nabzını yoklamak, sorunlarını dinlemek ve mecliste dile getirerek vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm sunmaya çalışıyoruz. Genel başkanımızın talimatı doğrultusunda vatandaşı dinleyip esnafın sorunlarını dinleyip yerinde çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bulamasak da en azından milletvekillerimiz mecliste gündeme getiriyorlar” dedi.

 

 

“CHP SÜREKLİ SAHADADIR”

 

CHP İl Başkan Yardımcısı Mahmut Aziz Usal; “Diyarbakır, eskisi gibi küçük bir yer değil. CHP olarak sürekli sahadayız, esnaflarımızın sorunlarını, vatandaşlarımızın dertlerini dinleyip çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bayram öncesi de vatandaşların bayramını kutlamak için gençlerimizle Sur ilçesinde çocuklara gofret ve çikolata dağıttık. Sur ilçemizde hemşehrilerimizin hal hatırını sorup, bayramlarını kutladık. Aynı havayı soluyor, aynı şehre aşığız” diye konuştu.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.