Dolar 32,3748
Euro 34,5746
Altın 2.382,29
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Bağlar Belediyespor’da Yönetim Değişti

Bağlar Belediyespor’da Yönetim Değişti
REKLAM ALANI
22 Haziran 2023 13:22
263

Diyarbakır’ın Bölgesel Amatör Futbol Ligi temsilcilerinden Bağlar Belediyespor’da yönetim ve başkan değişti. Kulüp başkanlığı görevine getirilen Hüseyin Demir, “hedefimiz bundan önceki yıllarda olduğu gibi alt yapıya daha fazla önem vererek bölge gençlerine yatırım yapmaktır” dedi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Bağlar Belediyespor’un yeni yönetimi belli oldu. Yapılan genel kurul sonucu başkanlık görevine Hüseyin Demir getirilirken,Başkan Yardımcısı Remzi Ükelge,Güzel Kızoğlu Salon Sporları Sorumlusu,Uğur Erekli Futbol Alt Yapı Sorumlusu, Cemal Polat Futbol Şube Sorumlusu ,Sedat Gültekin Sayman ve Saffet Azbay da Genel Sekreter olarak görevlendirildi.

ARA REKLAM ALANI

Görevi devreden yönetime yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden kulüp başkanı Hüseyin Demir, Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun öncülüğünde bundan önceki yıllarda olduğu gibi yine alt yapıya önem vereceklerini kaydetti.

Sportif başarının yanında bölge gençlerine önem ve yer vererek farklı bir vizyon ortaya koymayı hedeflediklerini belirten Kulüp Başkanı Demir, “Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu bölgedeki gençlerin spora kazandırılmasına ve bunun için imkan tanınmasına önem veriyor. Kendisinin bu düşüncesi yönetim olarak bizim yeni dönemdeki hedefimizi de tayin edecektir. Gençlerimize imkan ve destek sağlayarak önceki yıllarda olduğu gibi başarı elde edeceğimize inanıyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.