Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Arslan: “Genel Başkanımız Bizi Tebrik Etti”

Arslan: “Genel Başkanımız Bizi Tebrik Etti”
REKLAM ALANI
11 Haziran 2023 13:29
652

Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan, gündeme dair Sonhaberlerim.com internet haber sitesine özel açıklamalarda bulundu.

 

ARA REKLAM ALANI

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Başkan Arslan, yaptığı açıklamada Cumhur İttifakı’nın yeniden iktidar olması için destek veren vatandaşlara teşekkür etti.

 

Başkan Arslan, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin siyasetteki tecrübesiyle Cumhur İttifakı’nın seçimi kazanmasında etkin rol oynadığını ve MHP’nin bu devletin sigortası olduğunu söyledi.

 

14 Mayıs seçimlerinde partisinin son yıllardaki en yüksek oyu aldığını belirten Başkan Arslan; “14 Mayıs seçimlerinden sonra partimizin Türkiye geneli aldığı oy oranıyla Gazi Meclisimizde bizi 3. Büyük parti yapan vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte ülkemiz daha güçlü bir ülke konumuna geldi. Güçlü liderlerle güçlü bir ülke olan Türkiye’miz dünyada söylediği her sözü gündem olmaya devam edecektir” dedi.

 

Seçimlerden sonra Ankara’yı ziyaret ettiğini belirten Başkan Arslan; “Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey Efendi’yi makamında ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Genel başkanımız ilimizde aldığımız başarılı sonuç nedeniyle benim şahsımda Diyarbakır il teşkilatlarını tebrik ederek daha fazla çalışmamızı söyledi. MHP olarak biz de Genel Başkanımızın emri ve talimatları doğrultusunda yapacağımız güzel çalışmalarla partimizi hak ettiği şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte partimizi ilimizde en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” diye konuştu.

 

MHP’nin ilke ve dava partisi olduğunu aktaran Başkan Arslan son olarak; “Ey zavallılar, Ey fikriyatı olmayan cahiller, Ey Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilkelerinden, fikrinden ve ülküsünden habersiz ilkesizler, Siz bilmez misiniz Milliyetçi Hareket Partisi’nde “ Lider-doktrin- teşkilat her şeyden önce gelir. Siz bilmez misiniz Milliyetçi Hareket Partisi’nin temel prensibi “ilkeli – seviyeli- temiz” siyaset yapmaktır. Siz bilmez misiniz Milliyetçi Hareket Partisi’nde parti içi çekişmeler ve dedikodular olmaz. Siz bilmez misiniz Milliyetçi Hareket Partisi’nde çamur at izi kalır şaklabanlığı ile yol alamazsınız. Siz bilmez misiniz Milliyetçi Hareket Partisi seçim ve geçim partisi değildir. Siz bilmez misiniz dedikodu, yalan, dolan ancak omurgasız ve bilgisiz insanların başvurduğu yöntemdir. Biliniz ki Milliyetçi Hareket Partisi’nde sadece gönül erleri, bilgili ve ilkeli ülküdaşlarımız hizmet eder ve yol alır” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.