Dolar 32,3865
Euro 35,0621
Altın 2.326,80
BİST 9.117,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

MARDİN’DE BİN 200 OKUL DEZENFEKTE EDİLDİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından, kent genelinde bin 200 okul dezenfekte edildi.

MARDİN’DE BİN 200 OKUL DEZENFEKTE EDİLDİ
REKLAM ALANI
12 Ekim 2020 15:05
517

Yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında aşamalı olarak başlatılan 2020-2021 eğitim öğretim yılı öncesi Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde ilçe ve kırsal mahallelerdeki bin 200 okulda dezenfekte ve ilaçlama çalışması yaptı.

 

ARA REKLAM ALANI

Bu kapsamda öğrencilerin sıklıkla kullandığı sınıf, lavabo, kapı ve pencere kolları, koridor, oturma mekanları gibi alanlar dezenfekte edildi. Mardin Sağlık Müdürü ve Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Uzm. Dr. Saffet Yavuz, Büyükşehir Belediyesi olarak salgının ilk çıktığı günden buyana dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını ara vermeden sürdürdüklerini belirtti. Kademeli olarak başlatılan 2020-2021 yılı eğitim öğretim yılı için tüm okullarda dezenfekte çalışmalarını tamamladıklarını belirten Uzm. Dr. Yavuz, “Öğrencilerimizin sağlıklı, temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim öğretim hayatlarına devam etmeleri için Mardin merkez, ilçe ve kırsaldaki tüm anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve liseler açılacakmış gibi dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını başlatmıştık. Büyükşehir Belediyesi olarak bu okullarımızda hem korona virüs hem de normal haşereye karşı ilaçlama çalışmalarını bitirdik. Bundan sonra gelen talepler doğrultusunda yine okullarda dezenfekte çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.