Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

AMEDSPOR’DAN SOL KANAT TRANSFERİ

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Amedspor bir transfere daha imza attı.

AMEDSPOR’DAN SOL KANAT TRANSFERİ
REKLAM ALANI
29 Ocak 2021 21:31
699

Amedspor Kulübü, Kocaelispor’da oynayan başarılı oyuncu Cerem Talha Dinçer ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

 

ARA REKLAM ALANI

Transferle ilgili kulüpten yapılan açıkamada, “Kulüp As Başkanımız İhsan Avcı ve Sportif Direktörümüz Erhan Eren’in katılımı ile tesislerimizde gerçekleşen imza töreninde, sol kanat ve ve forvet arkası mevkilerine oynayabilen Cerem Talha Dinçer kendisini kulübümüzün renklerine bağlayan 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı. Fenerbahçe altyapısında yetişen Talha Dinçer, Medipol Başakşehir takımına transferinin ardından futbol kariyerini İspanya’nın FC Villarreal C takımında sürdürdü. Daha sonra Medipol Başakşehir’e dönen Dinçer, ülkemizde çeşitli liglerdeki takımların formasını giydi” ifadelerine yer verildi.

 

Kulüp As Başkanı İhsan Avcı imza töreninde yaptığı açıklamada, “Büyük camiamızın bizden beklediği hedeflere ulaşmak için kaliteli ve yetenekli bir futbolcuyu takımımıza kazandırdık. Başlarken söylediğimiz gibi; yeni bir başarı öyküsü hep beraber yaratarak layık olduğu yere birlikte taşıyacağız. Talha Dinçer’in transferi camiamıza hayırlı olsun” dedi.

 

“BU CAMİADA BÜYÜK BAŞARILAR YAKALAYACAĞIZ”

 

Kulübümüzle sözleşme imzalayan 24 yaşındaki başarılı genç futbolcu Cerem Talha Dinçer ise, “Bu büyük camiaya katıldığım için çok mutluyum. Sezonun geri kalan kısmında takımım için elimden geleni yapacağım. İnşallah en kısa zamanda takımımla uyum sağlayıp takım arkadaşlarımla birlikte büyük başarılar yakalarız. Transferin hem şahsım hem de kulübüm adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Öte yandan Amedspor Kulübü, geçtiğimiz günlerde Şahin Şafakoğlu ve Sıddık İstemi ile anlaşmaya varmıştı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.