Dolar 32,4621
Euro 34,7984
Altın 2.480,77
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Sena Kızılaslan Türkiye Karate Milli Takımı’nı Sırbistan’da temsil edecek

Sena Kızılaslan Türkiye Karate Milli Takımı’nı Sırbistan’da temsil edecek
REKLAM ALANI
16 Nisan 2023 10:40
863

21-23 Nisan tarihleri arasında Sırbistan’ın Cacak kentinde yapılacak olan Golden Belt Karate Turnuvasında Türkiye Milli Takımı’nda ,Diyarbakır Karate tarihinde iki kez üst üste Avrupa karate Şampiyonaları’nda temsil eden Türkiye ve Balkan Karate Şampiyonu olan Milli sporcu Sena Kızılaslan da yer alacak.

 

ARA REKLAM ALANI

Türkiye ve Balkan Karate Şampiyonu Milli sporcu Sena Kızılaslan 21-23 Nisan 2023 Tarihleri arasında Sırbistan’ın Cacak kentinde yapılacak olan Golden Belt Karate Turnuvasında Türkiye Karate Milli Takım adına mücadele edecek. Milli sporcu Kızılaslan Diyarbakır’dan hiçbir spor kulübü adına değil sadece Diyarbakır için ve Türkiye Karate Milli Takım adına mücadele edeceğini söyledi.

 

MİLLİ SPORCU “YETER Kİ BİZLERE MADDİ DESTEK SUNULSUN”

 

Diyarbakır karate tarihinde üst üste iki kez Avrupa Karate Şampiyonalarin’da temsil eden ilk Milli sporcu ünvanına sahip olan Türkiye ve Balkan Karate şampiyonluğu gibi önemli bir başarıları  Diyarbakır’a kazandıran milli sporcu  Sena Kızılaslan Türkiye Karate Milli Takımı adına Sırbistan’nın Cacak kentinde yapılacak olan Golden Belt  Karate Turnuvasında mücadele etmeni büyük gurur ve mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Milli sporcu Kızılaslan ,’Diyarbakır olarak bizlere maddi ve manevi destekler çıkılsın yeter biz bunların daha fazlasını yapacak kadar kapasitemiz ve yeteneğimiz var”.

 

Sibristanda yapılacak olan Karate  Şampiyonada Türkiye Karate Milli Takımımız adına mücadele edeceğim buradan en iyi şekilde temsil ederek ülkemize madalya kazandırmak istiyorum.Türkiye Milli Takım Antrenörü Mehmet Yazar ve Tecrübeli Kondisyoner Antrenörü Veysi Süngü Hocamın Nezaretinde günde çift antreman yaparak hazırlanıyorum. Allah nasip ederse buradan madalya alarak Başta Türkiye Karate Milli Takımım olmak üzere Diyarbakır’a ve her zaman yanında olan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen aileme ve üzerimde büyük emekleri olan Mehmet Yazar hocama hediye etmek isterim” dedi.

 

“BURADAN ÇIKAN KARATECİLER BİZİ GURURLANDIRIR”

 

Türkiye Karate Federasyon Başkanı Aslan Abid Uğuz açıklamasında Diyarbakır’ın son yıllarda karate sporunda büyük bir atılım gerçekleştirdiğini ve kenti karate sporunda bir merkez il haline dönüştürmeyi düşündüklerini ifade eden  Uğuz, “Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan  illerimiz arasında bulunan Diyarbakır son dönemlerde Karate sporunda büyük çıkışlar yakalayarak Avrupa Karate Şampiyonasında iki kez üst üste Diyarbakır ili temsil ederek büyük başarı elde ederek Türk karate Milli takımlarına sporcular kazandıran Diyarbakır bu başarıları bizleri mutlu etmiştir”. Diyarbakır’ın yanı sıra Gaziantep, Adana, Şanlıurfa ve Van gibi illerimizde son zamanlarda büyük çıkışlar yakalayarak büyük başarılara imza attılar. Biz Federasyon olarak yönetime geldiğimizde Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerine karate sporun daha fazla tabana yayarak gelişmesi sağlamak amaçlı çalışmalarımız hayat geçirmek çabalarımız Tüm Dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına Koronavirüs ( Covid-19 ) salgını ile karşı karşıya kaldık. Yapmak istediğimiz ve hayatta geçirmeye planladığımız proje ve organizasyonları mızı ötelemek zorunda kalmanıza sebep oldu” dedi.

 

BAŞKAN UĞUZ “DEPREMDEN ETKİLENEN KULÜPLERİMİZE NAKDİ YARDIM DESTEĞİ VERECEĞİZ”

 

Başkan Uğuz Akabinde 11 ilimizi etkisi altına alan ve tüm ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 deprem büyük yıkımlara neden oldu. Depremden dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet dilerim. Depremden dolayı hasar gören Karate spor kulüplerimiz oldu buradan Antrenörler Arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerim sunar her zaman Türkiye Karate federasyonu olarak yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim geçen gün Karate camiamız ile iftarda bir araya geldik. İftar yemeğinde yaptığımız konuşmada 11 ilimizde yaşanan depremde etkilenen Kulüplerimize maddi destek sunmak üzere Nakdi yardımları önümüzdeki hafta içinde kendilerine ödeme planımızı  aldık” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.