Dolar 32,5124
Euro 34,7669
Altın 2.403,14
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Amedspor, Kongreye Gitme Kararı Aldı, Mevcut Bakan Aday Değil!

Amedspor, Kongreye Gitme Kararı Aldı, Mevcut Bakan Aday Değil!
REKLAM ALANI
7 Haziran 2023 21:33
435

TFF 2. Lig’de mücadele eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor, 25 Haziran Pazar günü sandık başına gidecek.

 

ARA REKLAM ALANI

Amedspor’da uzun süre gündemde olan olağan kongre kararı sonunda alındı. Amedspor, 25 Haziran Pazar günü sandık başına gidecek. 25 Haziran’da yeterli çoğunluk sağlanmaması halinde kongre, 2 Temmuz Pazar günü aynı yer ve saatte yapılacak.

 

Amedspor’dan yapılan açıklama şöyle: “07.06.2023 tarihinde toplanan yönetim kurulumuz, toplantıya katılanların oy birliğiyle 25.06.2023 tarihinde saat 16:30’da Amedspor Şehmus Özer Tesislerinde yapılmak üzere Olağanüstü Kongre kararı almıştır. 25.06.2023 tarihinde yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde çoğunluk aranmaksızın 02.07.2023 tarihinde kongrenin aynı yer ve saatte yapılmasına karar verilmiştir.” denildi.

 

 

“MEVCUT BAŞKAN ADAY OLMAYACAK”

 

Mevcut başkan Selahattin Yıldırım’ın ise aday olmayacağı öğrenildi. Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Büyük zorluklarla mücadele ettiğimiz bir sezonun sonuna geldik. Kulübümüzün önümüzdeki sezonlardaki yapılanmasının önünü açmak amacıyla Yönetim Kurulu olarak kongre kararı almış bulunmaktayız. Bu mücadelenin içerisinde onurla ve gururla yürüttüğüm Başkanlık görevine yeniden aday olmayacağımı belirtmek isterim. Başkanlığım süresince desteğini esirgemeyen başta Sivil Toplum Kuruluşlarımız olmak üzere birlikte mesai harcadığımız Yönetim Kurulu Üyelerimize, Tesis Personellerimize, Sporcularımıza, Teknik Heyetimize ve Amedspor sevdalısı İş İnsanlarına, Basın Emekçilerine ve her koşulda karşılıksız armanın peşinden giden bu takımın gerçek sahibi olan Büyük Amedspor Taraftarlarına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.