Dolar 32,2913
Euro 34,7878
Altın 2.407,46
BİST 10.243,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Alyans Asansör, Bölgedeki Asansörcüleri Diyarbakır’da Buluşturdu!

Alyans Asansör, Bölgedeki Asansörcüleri Diyarbakır’da Buluşturdu!
REKLAM ALANI
18 Nisan 2023 20:43
830

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki asansörcüler, Diyarbakır’da iftar yemeğinde buluştu.

 

ARA REKLAM ALANI

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Konya merkezli Alyans Asansör firması, bölgedeki 500’e yakın asansör ustasını Diyarbakır’da iftarda buluşturdu.

 

Yapılan iftar etkinliğine Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki illerden gelen asansör firmaları ile firma yetkilisi Selahattin Akyüz, firma kurucusu Ali Akyüz, Firmanın bölgedeki pazarlama müdürü Mehmet Aslan ve asansr ustaları katıldı.

İftarla ilgili açıklamalarda bulunan Konya’nın Alyans Asansör Firması Pazarlama Müdürü Mehmet Aslan; “Türkiye’nin asansör sektöründe üretimde öncü bir firmayız. Bugün bölgedeki illerden gelen asansörcü arkadaşlarımızla birlikte iftar yemeğinde bir araya gelerek sektörümüzün güzide temsilcilerini burada onları ağırladık. Davetimizi kırmayıp buraya gelen meslektaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

Asansörcülüğün zor bir meslek olduğunu ifade eden Aslan; “Ben, yıllardır bu sektörün içindeyim. Bölgede ilk kez böyle bir etkinlik yapmak istedik. Bu vesileyle uzun zamandır bir araya gelmeyen asansör ustası arkadaşlarımızı da bir araya getirmiş olduk. Biz imalatçı firma olduğumuz için buradaki temsilcilerimizle sık sık iletişim halindeydik ancak bugün hep birlikte bir araya geldik. İftarımız hayırlara vesile olsun” diye konuştu.

Alyans Asansör Firma sahibi Selahattin Akyüz, yapılan etkinlikle ilgili olarak; “Bugün Diyarbakır’da müşterilerimizle birlikte bir araya geldik. Gelen tüm müşterilerimize teşekkür ederim. Allah birlikteliğimizi bozmasın, bölgedeki insanlarımıza hizmet ettiğimiz için de ayrıca mutluyuz. Bundan sonraki süreçte onlara yaptığımız hizmetin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ALYANS ASANSÖRÜ TANIYALIM!

 

Asansör sektöründe, üretim ve pazarlama alanında faaliyet gösteren Alyans Asansör, Ali Akyüz tarafından 2007 yılında kurulmuştur. Sahip olduğu tecrübe ve ürettiği kaliteli ürünler ile kısa sürede sektörde adından söz ettirmeyi başarmıştır. Alyans Asansör, tüm çalışanlarıyla birlikte, müşteri memnuniyetini sağlamayı, evrensel kalite ve standartlarda ürün ve hizmet sunarak güvenilirlik, devamlılık, saygınlık ve dürüst sembolü olmayı kendine ilke edinmiştir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.