Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

AK Parti, Çınar’da Miting Havasında Seçim Bürosu Açılışı Yaptı

AK Parti, Çınar’da Miting Havasında Seçim Bürosu Açılışı Yaptı
REKLAM ALANI
26 Şubat 2024 17:08
206

AK Parti’nin Çınar Belediye başkan adayı olarak gösterdiği Davut Arzu’nun seçim irtibat bürosunun açılışı miting havasında gerçekleşti. 

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır’da 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için hazırlıklar sürerken, partilerin adayları da seçim bürolarını açmayı sürdürüyor.

AK Parti’nin Çınar’daki seçim bürosu açılışına MKYK üyesi Ali Karakaş, milletvekilleri M. Galip Ensarioğlu ve Mehmet Sait Yaz, İl Başkanı M. Raşit Ocak, AK Parti Çınar ilçe başkanı Ömer Murat Delil, MHP ilçe başkanı Muhammed Yavuz ve yüzlerce partili katıldı.

Açılışta konuşan belediye başkan adayı Davut Arzu, seçilir seçilmez ilk işinin Çınar’a doğalgaz getirilmesi ile yeni bir hastanenin bir an önce hizmete girmesi için çalışacağını söyledi. Arzu, evde çocuklarının kendisine baba belediye başkanı olurken ilk icraatin ne olacak diye sorduğunu belirterek; “Çınar’ın tüm sokaklarını, mahallelerini ve sorunlarını bilen biri olarak belediye başkanı olduğum zaman gece gündüz demeden çalışacağıma söz veriyorum. Ben bir Çınar’lı hemşeriniz olarak göreve gelir gelmez ilk icraatim ilçemize yeni bir hastane ve doğalgazın getirilmesi için çalışmak olacak. Bunun için vekillerimizden de bunun sözünü istiyorum. Onlar yapana kadar kapılarından ayrılmayacağım. Beni mahçup etmeden açılışımızın miting havasında gerçekleşmesi için gelen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum, hepinizden Allah razı olsun ” dedi.

Açılış töreninde milletvekilleri, il başkanı M. Raşit Ocak ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi adayı Mehmet Halis Bilden de bir konuşma yaptı. Burada konuşan AK Partili Galip Ensarioğlu, “Çınarlı hemşerilerimiz rahat olsunlar, Davut Arzu kardeşimin verdiği sözler bizim sözlerimizdir. Biz, Çınar ilçemize doğalgaz getirilmesi ve yeni hastane sözünün yanında bir de buraya yakışır yeni bir Hükümet Konağı inşa etme sözü veriyorum. Bunların hepsini 2 sene içerisinde faaliyete geçirerek Çınar’daki hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.