Dolar 32,4445
Euro 34,7285
Altın 2.440,04
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

CHP’li Atik’in İlk İcraatı Parti Binasının Yerini Değiştirmek Oldu

CHP’li Atik’in İlk İcraatı Parti Binasının Yerini Değiştirmek Oldu
REKLAM ALANI
17 Eylül 2022 08:15 | Son Güncellenme: 17 Eylül 2022 08:45
1.855

CHP Diyarbakır İl Başkanlığı, yeni binasına taşınıyor. Halk CHP’ye, CHP halka ulaşıyor.

 

ARA REKLAM ALANI

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

10 Eylül’de gerçekleştirilen Diyarbakır Olağanüstü İl Kongresi’nde İl Başkanlığı’na seçilen Abdullah Atik ve yönetiminin ilk önemli kurumsal değişikliklerinden biri CHP İl Binası’nı halkın ayağına getirmek oldu.

 

Uzun yıllardır Kantar Kavşağı mevkiindeki kendi mülkünde hizmet veren CHP Diyarbakır İl Başkanlığı’nın adresi değişiyor.

 

Parti yetkililerinin verdiği bilgiye göre, yeni İl Başkanlığı binası, Vilayet’te Karayolları Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisler Girişi kapısının karşısında, Vergi dairesinin bitişiğinde bulunuyor.

 

CHP Diyarbakır İl Başkanı Abdullah Atik, yeni binanın birkaç gün içinde hizmete gireceğini söyledi. Yeni binayı, partinin tüm organlarının faaliyet yürütebileceği şekilde dizayn ettiklerini kaydeden Atik “Yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik kollarımız ve diğer tüm birimlerimiz, geniş bir çalışma mekanına sahip olacaklar. Bir önceki il başkanlığı binası hem ulaşım hem de fiziki yeterlilik açısından şu anki misyon ve hedeflerimize uygun değildi. CHP artık Türkiye’de iktidara geliyor. Bunu halkın ilgisinden, teveccühünden çok rahatlıkla gözlemleyebiliyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘helalleşme’ çağrısı, beklenenin çok ötesinde bir ilgi gördü. Bunun sonucu olarak da partimize her gün yeni katılımlar oluyor” dedi.

 

Daha dün Peyas ile Karacadağ arasında oldukça etkin olan Beytiki Aşireti’nin mensuplarından Hamza Dengiz’in, büyük bir kitle ile CHP’ye katıldığına dikkati çeken Atik, “Çok çok kısa zamanda daha büyük, daha coşkulu katılımlar olacak. Birçok ilçemizde, mahallemizde kimi parti teşkilatları, bir bütün olarak saf değiştirmek istediklerini, topluca CHP’ye katılmak istediklerini belirterek, bize geliyorlar. Bu öylesine bir büyüme ki emin olun herkes çok şaşıracak. Bu duygusal yakınlaşmayı, bu büyüme ivmesini de karşılamak için ilk yapmamız gereken, parti binamızı fiziken halka yaklaştırmaktı biz de bunu gündemimize aldık. Halk CHP’ye ulaşabilsin, CHP halkın daha rahat ulaşabileceği bir adreste bulunsun istedik” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.