Dolar 32,4297
Euro 34,4575
Altın 2.489,12
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Midyat’ta Ayak Bilardosu Turnuvası Başladı

Midyat’ta Ayak Bilardosu Turnuvası Başladı
REKLAM ALANI
20 Mayıs 2022 11:15 | Son Güncellenme: 20 Mayıs 2022 11:17
1.706

Martin’in Midyat İlçe Belediyesi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında Ayak Bilardosu turnuvası düzenledi.

 

ARA REKLAM ALANI

Ayak Bilardosu turnuvası açılış vuruşunu Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin yaptı.

 

Midyat Belediyesince, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında Ayak Bilardosu Turnuvasına düzenledi.

 

Futbolla bilardo kurallarını birleştiren Ayak Bilardosu (Foot Snooker) ile tanışacak olan Midyatlılar, düzenlenecek turnuvaya büyük ilgi gösterdi.

 

Binbaşı Abdurrahman Efendi Millet Bahçesinde 64 sporcunun katıldığı turnuvanın başlangıç, vuruşunu Belediye Başkanı Veysi Şahin yaptı.

 

Belediye Başkanı Veysi Şahin, 15-30 yaş arası tüm her yaştan vatandaş sportif etkinliklerle buluşturmak amacıyla Ayak Bilardosu turnuvası düzenlediklerini söyledi.

 

 

Başkan Şahin, “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında her yaştan vatandaşımızı sportif etkinliklerle buluşturmak amacıyla Ayak Bilardosu Turnuvasına düzenledik. Midyat’ta bir ilki bir gerçekleştirdik. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında farklı, yeni ve bölgemizde ilk kez yapılan güzel bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Sporseverlerin gösterdiği yoğun ilgi bizi mutlu etti. Önemli olan birlikte oynamaları bu turnuvaya katılmış olmalarıdır. Birlik beraberlik ruhunu pekiştirmelerini istiyoruz. Kim başarılı olursa olsun fark etmez onlar bizim gönlümüzde birincidirler. Turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar dilerim. Allah hayırlı uğurlu etsin” dedi.

 

Ayak Bilardosu turnuvasının yaklaşık 15 gün süreceği kaydedildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.