Dolar 32,3622
Euro 34,7316
Altın 2.393,95
BİST 10.153,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Yol Ve Kaldırım Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Mardin’in Midyat ilçesinde yol ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yol Ve Kaldırım Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor
REKLAM ALANI
30 Eylül 2021 13:15
1.414

Midyat ilçe genelinde asfalt serim, kaldırım ve yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

ARA REKLAM ALANI

İhtiyaç duyulan bölgelerde imara uygun yeni yollar açılarak yaya ve araç trafiği rahatlatırken, altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların bakım ve onarım çalışmaları da planlı bir şekilde yürütüyor. Bu kapsamda Mardin Caddesi Olarak Bilinen Seyfettin Güneştan Caddesi ile 1.Cadde olarak Bilinen Dr. Alaattin Aslan Caddesinde sıcak asfalt çalışması yapıldı. Ayrıca kilit parke kaldırım çalışması gerçekleştiriliyor.

 

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

 

Başkan Şahin, “Şehir merkezinde ve yaylalarımızda sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarımızla yolları yenilerken, yeni yollar açmaya da devam ediyoruz. Amacımız, hemşerilerimize daha güvenli, kaliteli ve konforlu ulaşım sağlamak. Şehrimizde belirlediğimiz ihtiyaçların yanı sıra mahalle muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri de değerlendirerek çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.