Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Yenişehir’de ‘Dünya Yaşlılar Günü’ kutlandı

Yenişehir’de ‘Dünya Yaşlılar Günü’ kutlandı
REKLAM ALANI
4 Ekim 2023 10:29
223

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle ilçede bir dizi etkinlikler düzenledi.

Yenişehir Belediyesi’ne bağlı İkinci Bahar Millet Kıraathanesi ile Ahi Evran İkinci Bahar Millet Kıraathanesi’nde düzenlenen etkinliklere Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdür Vekili Yasemin Ensari,65 yaş ve üzeri kadınlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ARA REKLAM ALANI

‘MUTLULUK DUYUYORUZ’

Düzenlenen etkinlerle ilgili konuşan Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Büyüklerin kıymetinin onları kaybetmeden anlaşılması gerektiğini belirterek,“Saygıdeğer büyüklerimizin duasını almak bizim için çok önemli. Yenişehir Belediyesi olarak bizler Sosyal Belediyecilik anlayışımızla çok önemli projelere imza attık fakat bizim için en önemli projelerimizden biri de İkinci Bahar Millet Kıraathanelerimizdir. Buralarda büyüklerimiz gönül rahatlığıyla gelip çaylarını kahvelerini içiyor, gazetelerini okuyor ve çeşitli etkinliklere katılıyorlar. Bugün de Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle onlar için bir dizi etkinlikler düzenledik. Kıymetli büyüklerimizin huzuru, mutluluğu bizleri de mutlu kılıyor. Büyüklerimizin kıymetini onları kaybetmeden anlamamız gerekiyor. Onları bu günde de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerinde bulundu.

İkinci Bahar Millet Kıraathanesi ile Ahi Evran İkinci Bahar Millet Kıraathanesi’nde düzenlenen etkinliklerde yapılan müzik gösteriminde 65 yaş üzeri kadınlar ve vatandaşlar doyasıya eğlenmelerinin ardından, Uzman Psikolog, Hemşire ve Diyetisyenler tarafından sunumlar yapıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.