Dolar 32,2797
Euro 34,7164
Altın 2.389,95
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Yenişehir Kaymakamı Beşikçi’ye ‘Yılın İdarecisi’ Ödülü Verildi

Yenişehir Kaymakamı Beşikçi’ye ‘Yılın İdarecisi’ Ödülü Verildi
REKLAM ALANI
11 Ocak 2024 14:04
214

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla 81 İlin Valisinin katılımıyla düzenlenen törende Yılın İdarecisi olarak seçilerek, Vali Dr. Mehmet Vecdi Gönül Güvenlik Hizmeti Ödülü aldı.

Yılın İdarecisi seçilen Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci Vali Dr. Mehmet Vecdi Gönül Güvenlik Hizmeti Ödülünü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen ödül töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

ARA REKLAM ALANI

Göreve geldiği ilk andan itibaren Yenişehir ilçesine vatandaş odaklı belediyecilik ve kamu hizmetlerini sunmaya gayret ettiğini belirten Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, kapılarının tüm vatandaşlara daima açık olduğunu belirtti. Başkan Beşikci, ‘’Öncelikle beni bu ödüle layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’ya ve tertip komisyonunda yer alan değerli büyüklerimize saygımı ve sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanımız ve İçişleri Bakanımızın tensipleri ile başladığım görevimde hemşehrilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda projeler hayata geçirmeyi, birebir vatandaşlarımızı ziyaret ederek istek ve şikayetlerini yerinde çözmeyi, dezavantajlı kesimin sosyal, eğitsel, kültürel ve ekonomik eksikliklerini gidererek daha çok gönüllerinde yer edinmeyi önceledim. Yenişehir Kaymakamlığımız ve Belediyemiz ile birlikte Yenişehir ilçemize en kaliteli kamu hizmetlerini sunmaya, ilçemizin fiziksel ve mimari yapısını iyileştirerek güzel ilçemizi cazibe merkezi hâline getirmeye ve sürdürülebilir projeler üretmeye çalıştık. Hizmetlerimiz ile birçok hemşehrimizin kalplerinde yer edindik, bizi çok sevdiler, biz de bu sevgilerine layık olmak için büyük bir özveri ile çok çalıştık. İdareci olmak da bu demektir. Tekrar Cumhurbaşkanımıza, Valimize ve birlikte çalıştığım ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.