Dolar 32,5668
Euro 34,9970
Altın 2.425,42
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Yeniden Refah Partisi Seçimle İlgili Kararını Verdi

Yeniden Refah Partisi Seçimle İlgili Kararını Verdi
REKLAM ALANI
20 Mart 2023 14:42
446

Cumhur İttifakı’na katılması gündemde olan Yeniden Refah Partisi (YRP) kararını verdi.

 

ARA REKLAM ALANI

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere partisinin herhangi bir ittifaka dahil olmadan katılacağını açıkladı. Erbakan cumhurbaşkanlığı seçimlerine de aday olarak katılacak.

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın açıklamaları şöyle;

 

Bugün Türkiye’nin neresine giderseniz gidin taş üstüne taş konmuşsa bunda Erbakan hocamızın ve Milli Görüş’ün imzası vardır. Gittiğimiz her yerde halen Milli Görüş’e, Erbakan hocamıza dua ediliyor. Paylaşımda adaleti Erbakan hocamız gerçekleştirdi.

 

1969’da Erbakan hocamızın çıktığı ruhla bugünde partimiz yoluna emin adımlarla devam etmektedir. Partimiz kısa zamanda çok önemli mesafeler almıştır. Kamuoyu da bunu bilmektedir. 81 ildeki teşkilatlarımız, 300 bine yakın resmi üye ve iki tane büyük kongre… Bütün bu gerçekler YRP’nin 14 Mayıs seçimlerine büyük bir siyasi güç olarak girdiğinin açık göstergesidir.

 

Erbakan hocamız vefat ettiğinde ‘Film bitti zannetmeyin. Film bitmedi daha yeni başlıyor’ demiştik. İşte süreç bizi haklı çıkardı.

 

Milli Görüş sancağı asla yere düşmeyecektir. Partimiz kurulduğu günden bu yana yapıcı muhalefet anlayışı benimsemiştir ve kısa sürede milletimizin teveccühüne masar olmuştur.

 

Projelerimiz hazır, kaynaklarımız hazır, çözüm önerilerimiz hazır. Makam ve rakam için değil Allah için çalışan kadrolarımız hazır.

 

Son derece istişareler sonucunda 14 Mayıs’taki seçimlerinde tüm seçim bölgelerinde herhangi bir ittifaka dahil olmadan katılacağız.

 

‘CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAĞIM’ 

 

Bendeniz cumhurbaşkanlığı seçimlerine aday olarak katılacağım.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.