Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Türkiye’nin En Büyük Burger King Şubesi Diyarbakır’da Açılıyor

Türkiye’nin En Büyük Burger King Şubesi Diyarbakır’da Açılıyor
REKLAM ALANI
30 Haziran 2022 22:30 | Son Güncellenme: 30 Haziran 2022 22:38
4.560

Türkiye’nin en büyük Fast Food zinciri olan BURGER KING’in 702. Şubesi; bin 500 metrekarelik hizmet alanı, ferah ve modern mekanı, çocuk oyun alanı, 150 araçlık açık ve ücretsiz otoparkı, bin metrekare peyzaj alanı ve bin kişiye aynı anda hizmet verebilme kapasitesiyle Diyarbakır’da açılıyor.

 

ARA REKLAM ALANI

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Yük. Harita Mühendisi Diyarbakırlı iş insanı Asım Tuncay ve yatırımcı arkadaşlarıyla birlikte Diyarbakır’a açacağı ve Türkiye’nin en büyük Burger King şubesi özelliğini taşıyan restoran 2 Temmuz’da açılışı yapılacaktır. Tuncay, tüm Diyarbakır halkını açılışa davet etti.

 

 

İŞ İNSANI TUNCAY VE ARKADAŞLARI DİYARBAKIR İÇİN KOLLARI SIVADI

 

Son yıllarda bir birinden değerli markalar Diyarbakır’da boy göstermeye başladı. Türkiye’nin en büyük Fast Food zinciri olan BURGER KING Diyarbakır’da AVM’lerin dışına çıkıyor. Yük. Harita Mühendisi Diyarbakırlı iş insanı Asım TUNCAY, yatırımcı arkadaşlarıyla birlikte Diyarbakırlıların lezzeti tadarken özgür alanları da sonuna kadar kullanabileceği bir mekan için kolları sıvadı.

 

 

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜĞÜ

 

Türkiye’nin Fast Food zincirinde en büyüğü olan BURGER KING’in; Türkiye’nin en büyüğünü açmak hedefiyle yola çıkan İş insanı TUNCAY ve arkadaşları Burger King’in 702’inci şubesi olarak hizmet verecek restoran için hiçbir masraftan kaçınmadı. Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutma anlayışı ile dizayn edilen işletme Türkiye’deki yüzlerce şube arasında ferah ortamı ile göz dolduruyor.

 

 

25 MİLYON TL YATIRIM 40 KİŞİYE İSTİHDAM HEDEFİ

 

Bin 500 metrekarelik kapalı alanı, yine açık alanları, ferah ve modern mekanı, çocuk oyun alanları, 150 araçlık açık ve ücretsiz otoparkı, bin metrekare peyzaj alanı ile bin kişiye aynı anda hizmet verebilme kapasiteli restoran için şu ana kadar 25 milyon TL harcayan Diyarbakır sevdalısı TUNCAY ve yatırımcı arkadaşları, burada ilk etapta 25 kişiye de istihdam sağlayacak.

 

 

TECRÜBELERİNİ AKTARIYOR

 

25 yıllık iş hayatında Türkiye’nin dört bir yanında Harita ve Kadastro Mühendislik alanında hizmet veren Diyarbakırlı iş insanı TUNCAY, gelişen, değişen yaşam ve çalışma koşullarının ihtiyaç haline getirdiği yeni bir işletmecilik anlayışıyla kentte hizmet üretmeye başlayacak. 25 yıllık Mühendislik hizmetlerinin yanı sıra 10 yıldır kentte turizm işletmeciliği sektöründe de görünür olan TUNCAY, 25 yıllık iş yaşamında edindiği tecrübelerden insanların hayatın yoğun akışı ve temposundan kaynaklı yemek yemeğe yeterli zaman ayıramadığını ifade ediyor.

 

“DİYARBAKIR KÜLTÜRÜ İLE UYUMLU BİR KONSEPT”

 

Diyarbakır kültürü ile uyumlu bir konseptle yeni bir Fast Food anlayışını kente kazandırmaya çalıştığını belirten TUNCAY, “Diyarbakır’a yaraşır yeni bir restoran yapmaya karar verdim. Yaptığımız lokasyon çalışmalarında Diyarbakır’ın gelişme aksında bulunan kent stadyumuna çok yakın, 1000 yataklı şehir hastanesi, Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü, Özel sağlık kuruluşları ve çok sayıda özel okul alanlarını kapsayacak bir alanda Türkiye’nin en büyük, en güzel ve en özel Burger King restoranını açıyoruz. Türkiye’nin 702’inci şubesi olarak halkımıza hizmet vereceğiz. 702 şube içinde bizi en öne taşıyan nitelikleri sıralayacak olursam; 2 bin metrekarelik alanda yaklaşık 150 araçlık ücretsiz otoparkımız, bin metrekare peyzaj alanımızla ve yaklaşık bin 500 metrekare hizmet alanımızla aynı anda bin kişiye hizmet verebilecek kapasitedeyiz” dedi.

 

 

“DİLEDİĞİN KADAR OTUR, RAHAT RAHAT YE”

 

Fast food kültürüne karşı oluşan algıyı tersine bir işletmecilik anlayışı ile hareket edeceklerini, gençlerin ve çocukların yanısıra 7’den 70’e herkese sesleneceklerini ifade eden TUNCAY, “Sağladığımız güzel, güvenli ve ferah bir ortam sayesinde Fast Food kültürünün “ye ve kalk” anlayışının tersine “dilediğin kadar otur ve rahat rahat ye” konforunu halkımıza sunacağız. Misafirlerimiz ferah ve konforlu ortamda diledikleri kadar mekanın tadını çıkarabilirler. Bize misafir olacaklar için her şeyin en iyisini düşündük ve hiçbir masraftan kaçınmadık. Burger King restoranlarında olmayan Ücretsiz Wifi hizmetiyle de misafirlerimiz zaman geçirirken aynı zamanda eğlencelerini sınırsız hale getirmek istiyoruz. Bölge insanına has özelliklerden olan misafirini başının üzerinde tutma, büyük değer verme geleneğini bizimle sınırsız tatmalarını istiyoruz” dedi.

 

“HEMŞEHRİLERİMİN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ”

 

“Bizi en çok sevindiren bir diğer şey de; Diyarbakır’ımıza böyle bir modern mekan kazandırmanın yanı sıra kentin en büyük sorunu olan istihdamına az da olsa katkı sunmaktır” diyen TUNCAY, ilk açılışta 25 kişilik olan istihdamlarını restoranın açılışından sonra kısa sürede 40 kişiye çıkarmayı planladıklarını belirti.

 

 

AÇILIŞ 2 TEMMUZ’DA

 

2 Temmuz Cumartesi günü saat 17:00’da Türkiye’nin en büyük Burger King Şubesinin açılışını gerçekleştireceklerini belirten Tuncay, “7’den 70’e tüm halkımızı, sevenlerimizi, dostlarımızı açılışımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı ifade etmek istiyorum” diyerek tüm Diyarbakır halkını açılışa davet etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.