Dolar 32,4676
Euro 34,7142
Altın 2.435,69
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Vali Demirtaş: “Attığımız Adımlar İstihdama Büyük Katkı Sağlıyor”

Vali Demirtaş: “Attığımız Adımlar İstihdama Büyük Katkı Sağlıyor”
REKLAM ALANI
4 Eylül 2022 17:15
1.316

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, ‘’ Bu tarihi kente geldiğimiz günden bu yana attığımız adımların istihdama büyük katkı sağladığını görüyoruz’’ dedi.

 

ARA REKLAM ALANI

Beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, MARSU Genel Müdürü Mehmet Songur ve ilgili Daire Başkanları ile birlikte Artuklu ilçesinin Ortaköy Mahallesinde yapılan altyapı çalışmalarını denetleyip bilgiler alan Vali Demirtaş, buradan da çalışmaların sürdüğü 2. Organize Sanayi Bölgesine giderek incelemelerde bulundu.

 

OSB’de temeli atılan dört adet tekstil atölyesi alanında incelemelerini sürdüren Vali Demirtaş; “Mardin’e geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızın güven ve huzuru başta olmak üzere attığımız adımların meyvelerini görmek bizleri sevindiriyor. Özellikle tarihi kentin siluetini bozan betonarme eklenti ve binaların yıkımı sonrasında tarihi mekânlarımız ortaya çıkıyor. Şehrin kronikleşmiş sorunlarına köklü çözümler bulma adına ekip arkadaşlarımız ile birlikte yoğun mesai harcıyoruz. Bugün Ortaköy mahallemizde devam eden altyapı çalışmalarını inceledik inşallah bu çalışmalarımız bittiği taktirde mahallemizin altyapı sorunu büyük ölçüde çözülecektir. 2. Organize Sanayi Bölgemizde de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Firmalar kendilerine tahsis edilen bölümlerde hazırlıklarını sürdürüyor. Bizlerde bu alanda dört adet tekstil atölyesi kuruyoruz. Yakın zamanda yapımı tamamlanacak olan bu alanda Allah nasip ederse yüzlerce vatandaşımız iş sahibi olacak. İkinci OSB tamamen hayata geçtiğinde bu sayı binleri bulacaktır. Çalışmalarımızın tüm Mardinlilere hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.