Dolar 32,2959
Euro 34,6960
Altın 2.408,02
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

VALİ DEMİRTAŞ, 3 İLÇENİN MUHTARLARI İLE GÖRÜŞTÜ

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş Artuklu, Derik ve Mazıdağı’ndan gelen mahalle muhtarları ile görüştü.

VALİ DEMİRTAŞ, 3 İLÇENİN MUHTARLARI İLE GÖRÜŞTÜ
REKLAM ALANI
27 Eylül 2021 19:27
1.559

Mardin Büyükşehir Belediyesi salonunda ve makam odasında ilçe merkezi ve kırsal mahalle muhtarlarını ağırlayan Vali Demirtaş, Mahalle muhtarlarını tek tek dinleyerek sorun ve taleplerine çözüm bulmaya devam ediyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Muhtarlar üzerinden gelen vatandaşların taleplerini not alan Vali Demirtaş, muhtarlardan vatandaşlara selam söylemelerini rica ederek en kıs zamanda taleplerinin karşılık bulacağını belirtti.

 

Vali Demirtaş Derik İlçesinden gelen Muhtarlar Dernek Başkanı Lokman Tekin, Üçkuyu Mah. Muhtarı Abdurrahman Ekinci, Aşağı Mezra  Mah. Muhtarı Hakan Aydın, Göktaş Mah. Muhtarı Barış Yaşar, Alagöz Mah. Muhtarı Nebahat Denk, Dumluca Mah. Muhtarı Sami Durmaz, Şerefli Mah. Muhtarı Doğan Çelik, Çukursu Mah. Muhtarı Faruk Kılıç, Akıncılar Mah. Muhtarı Serhan Doğan, Hisaraltı Mah. Muhtarı, Vahit Aslan, Burç Mah. Muhtarı Hüsamettin Tatlı ve Bozbayır Mah. Muhtarı Hamdullah Temelli’nin yol talebine olumlu karşılık verdi.

 

Mardin Muhtarlar Dernek Başkanı İsa Dal ve beraberindeki Muhtarların su ve aydınlatma talepleri için de gerekli birimlere talimat veren Vali Demirtaş, Mazıdağı tarlacık Mah. Muhtarı Vahit Çakar ile de görüşerek; “On ilçemize de de eşit şekilde hizmet götürmeye çalışıyoruz. Ekip arkadaşlarıma verdiğim talimatlar gereği tüm kırsal mahallelerimizi gezerek eksiklikleri belirleyip o yönde çalışmalarımızı başlatıyoruz. Vatandaş odaklı hizmet üretmeyi kendimize ilke edindik. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın taleplerini önemseyerek bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mardinli hemşerilerim en iyi hizmeti hak ediyor” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.