Dolar 32,4724
Euro 34,8410
Altın 2.423,72
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

TBMM’DE İLK KEZ TERMAL KAMERA KULLANILDI

Bugün TBMM’de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan özel bir termal kamerayla takip edildi.

TBMM’DE İLK KEZ TERMAL KAMERA KULLANILDI
REKLAM ALANI
11 Mart 2020 13:58
900

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti grup toplantısı için TBMM’deydi. Ancak bugün bir kişi daha dikkat çekti. Özel bir termal kamerayla bir ekip, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın etrafındaki kalabalığı kesintisiz şekilde izlemeye devam etti.

Grup toplantısına girerken ve çıkarken de büyük bir dikkatle takip etti. Özel bir kamerayla bir kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın attığı her adımı izledi. O kameranın hedefindeki asıl kişi, Cumhurbaşkanı’nın grup toplantısını izlemek için gelen kişilerdi. Herkesin ateşi tek tek kontrol edildi. Ateşi 36’nın üzerine çıkan herhangi bir kişiye rastlanmadı. Ancak bu tedbir uygulanmaya devam edecek. Bir süredir tokalaşma ve sarılmayı bırakan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sadece selamlaşma yolunu tercih etmişti. Ancak bu tedbir TBMM’de ilk kez uygulanıyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.