Dolar 32,2599
Euro 34,7092
Altın 2.394,41
BİST 10.254,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 19°C

KAYAALP’TAN BASIN MENSUPLARINA TEŞEKKÜR

Diyarbakır MHP İl Başkanı Cihan Kayaalp korona virüs salgınıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

KAYAALP’TAN BASIN MENSUPLARINA TEŞEKKÜR
REKLAM ALANI
24 Mart 2020 20:04
1.150

Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, Korona virüsle ilgili yaptığı açıklamada basın mensuplarına teşekkür etti.

 

ARA REKLAM ALANI

Koronavirüs ile ilgili ülkemizin dört bir yanından açıklamalar gelirken bir açıklama da Diyarbakır MHP İl Başkanı Cihan Kayaalp’ten geldi.

 

Korona Virüs hakkında konuşan Kayaalp, ‘Özellikle sağlık çalışanları kadar sahada olan medya mensupları ve gazeteciler de sahada çalışmaktadırlar. Doğru tarafsız bir şekilde bu olağanüstü durumda toplumumuzu doğru bir şekilde haberdar etmektedirler. Bizler toplum olarak tüm medya mensuplarına teşekkür ediyoruz, bu can siperane çalışmalarından dolayı. Ayrıca toplumumuz covid19 belasından dolayı birbirine kenetlenmiştir. İnşallah bu belayı da toplum olarak en kısa sürede yeneceğiz’ dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.