Dolar 32,3800
Euro 34,7251
Altın 2.424,71
BİST 10.005,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

Sokakta Keşfedilen Yetenek DBB Spor Kulübüne Kazandırıldı

Sokakta Keşfedilen Yetenek DBB Spor Kulübüne Kazandırıldı
REKLAM ALANI
6 Temmuz 2023 09:58
213

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, futbol oynarkenki görüntüleri ile sosyal medyada ilgi çeken genci, bünyesindeki spor kulübüne kazandırdı.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, yetenekli çocuk ve genç sporcuları keşfederek spor kulübüne kazandırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

ARA REKLAM ALANI

Bu kapsamda futbol branşından sorumlu eğitmenler, merkez Bağlar ilçesinde sokakta futbol oynadıkları görüntüleri sosyal medyada ilgi çeken gençlere ulaştı.

Büyükşehir Belediyesi futbol sahasına davet edilen gençlerle Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ömer Buğday ve Spor Şube Müdürü Bilal Şen futbol oynadı. Daire Başkanı Buğday, 4 gence çanta ve spor malzemesi hediye etti.

Gençlerden 17 yaşındaki Baran Balibey, yeteneğini geliştirip profesyonelliğe adım atmak için Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Futbol Kulübü’nde geçme kararı aldı. Bu şekilde yetenekli bir sporcu daha DBB spor kulübü bünyesine kazandırılmış oldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.