Dolar 32,4905
Euro 34,9626
Altın 2.434,41
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

‘Milletimiz 14 Mayıs’ta Ülkenin Tekrardan 28 Şubat Karanlığına Dönmesine İzin Vermeyecek!’

‘Milletimiz 14 Mayıs’ta Ülkenin Tekrardan 28 Şubat Karanlığına Dönmesine İzin Vermeyecek!’
REKLAM ALANI
17 Nisan 2023 13:31 | Son Güncellenme: 17 Nisan 2023 13:32
258

Partisinin İstanbul Aday Tanıtım toplantısında konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Milletimizin ferasetine güveniyorum. 14 Mayıs’ta ülkemizin tekrardan 28 Şubat’ın karanlığına dönmemesi ve maceraya sürüklenmemesi için Cumhur İttifakı’nı zafere götürecek ve Milli Görüş’ün tek temsilcisi Yeniden Refah Partisi’ni de Meclis’e taşıyacaktır.”

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin 28. Dönem İstanbul Milletvekili adayları tanıtım toplantısına katıldı.

 

‘AİLE MESELESİ BEKA MESELEMİZDİR’

 

Coşkulu bir kalabalığa hitap eden Erbakan, 1969 ruhuyla aynı istikamet üzere ve önce ahlak ve maneviyat için çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu: “Aile meselesi beka meselemizdir, yeni nesillerimiz beka meselemizdir, diyoruz… Kadın, erkek, genç, yaşlı hep birlikte, Yeniden Büyük Türkiye’ye doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Tarihi bir seçime giderken önce Ankara ve şimdi İstanbul’daki muazzam coşku, Milli Görüş’ü Meclis’e taşıyacak ve en büyük hayırlara vesile olmasını, şerlere de fren olmasını sağlayacak.”

 

‘ÜLKEYİ 7’Lİ KAOS MASASINA TERK ETMEMEK ADINA İTTİFAKA KATILDIK’

 

Partisinin kuruluşundan bu yana sadece 4 sene olmasına rağmen 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde kilit parti konumuna geldiğini kaydeden Erbakan, “Partimiz ülkemizi 7’li masa diye nitelendirdiğimiz karanlık ittifaka teslim etmemek üzere bu seçimlerde Cumhur İttifakı’na katılma kararı alarak  üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmiştir. Bu ittifak kararında milletvekili, bakanlık pazarlığı gibi küçük hesaplar yapmadık ve sadece ve sadece bu 7’li kaos ittifakına ülkeyi teslim etmemek ve 7’li masanın işbaşına gelmesine vesile olmamak için ittifaka katılmış ve tüm seçim bölgelerinde kendi amblemlerimizle, kendi adaylarımızla seçimlere gireceğiz. Ve inşallah bu ittifak vesileyle Milli Görüş’ü, tam yirmi bir yıl aradan sonra Meclis’e en güçlü bir şekilde taşıyacağız Allah’ın izniyle.”

 

ALTILI MASAYA ORTAK LİSTE ELEŞTİRİSİ

 

Millet İttifakı’nın ortak liste kararını da eleştiren Erbakan, “Gün geçmiyor ki terör örgütü yöneticisi 6’lı masaya destek vermesin. En son  bir tane yine PKK yöneticisi örgütün kanalına verdiği röportajda Yedili Masa’ya akıl vererek, seçimlere ortak listeyle girmeleri gerektiğini, bunun daha verimli olacağını telkin ediyor.  Ve hemen ertesi gün ittifaktaki 4 parti CHP listelerinden seçime katılacaklarını deklare ediyor… Böyle bir zihniyete asla ve asla Türkiye’yi teslim edemeyiz! 14 Mayıs’ta millerimiz bu zihniyete sahip, tarihiyle, inancıyla, değerleriyle savaşanlara gereken cevabı en güçlü şekilde verecektir!” şeklinde konuştu.

 

MİLLET İTTİFAKI KAOSTAN BAŞKA BİR ŞEY ÖNERMİYOR!

 

Millet İttifakı’nın önerdiği; 7 başkan yardımcısı ve bir başkandan oluşan 8’li başkanlık sisteminin kaos ve istikrarsızlıktan başka bir şey getirmesinin mümkün olmadığını vurgulayan Erbakan, “Millet İttifakı’nın millete verebileceği bir şey yoktur. Daha cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecinde yaşadıkları sorunlar bunun en açık ispatıdır” dedi.

 

MİLLETİMİZ ÜLKEMİZİN TEKRARDAN 28 ŞUBAT KARANLIĞINA DÖNMESİNE İZİN VERMEYECEK!

 

14 Mayıs’ta ülkenin belirsizliğe ve kaosa terk edilemeyeceği, dindar kesimlerin kazanımlarının korunacağı, tekrardan 28 Şubat’ın karanlığına dönmeyeceği, maceraya sürüklenmeyeceği bir sonuçla karşılaşacaklarına yürekten inandığının altını çizen Erbakan, “Ben bu noktada aziz milletimizin ferasetine güveniyorum. İnşallah Cumhur İttifakı’nı zafere götürecek, Milli Görüş’ün tek temsilcisi Yeniden Refah Partisi’ni de Meclis’e taşıyacak bu aziz milletimiz.” İfadelerini kullandı.

Erbakan, konuşması sonrası ‘Türkiye’nin değerleri’ mottosuyla hitap ettiği İstanbul milletvekili adaylarıyla fotoğraf çektirdi.

 

Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programda Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu da katılarak konuşma yaptı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.