Dolar 32,2569
Euro 34,7868
Altın 2.406,19
BİST 10.328,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

SİVAS EMNİYETİNDEN YAŞLI VATANDAŞLARA DESTEK

Korona Virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı uygulanmasının ardından evden çıkamayan Sivas’ın Akıncılar ilçesindeki yaşlıların ihtiyaçlarını Sivas Akıncılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Gece Kartalları olarak bilinen bekçiler ve polis ekipleri giderdi.

SİVAS EMNİYETİNDEN YAŞLI VATANDAŞLARA DESTEK
REKLAM ALANI
24 Mart 2020 11:26
697

Sivas’ın Akıncılar ilçesinde yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlar, Korona Virüs tedbirleri kapsamında konulan sokağa çıkma yasağına uydu. Yaşlıların  ihtiyaçlarını ise gece kartalları olarak bilinen bekçiler ve polis ekipleri karşıladı.

 

ARA REKLAM ALANI

Yaklaşık 3 bin nüfusu bulunan Akıncılar ilçesinde yaşayan ve salgın hastalığın risk grubunda bulunan 65 yaş üstü vatandaşlar sokağa çıkma yasağına uydu. Sokağa çıkma yasağına uyan 65 yaş üstü vatandaşlar, ihtiyaçlarını gidermek için çareyi 155’i aramakta buldu.

Akıncılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Gece Kartalları olarak bilinen bekçiler ve polis ekipleri, vatandaşlardan gelen ihtiyaç listesini alarak harekete geçti. Ekipler maske ve eldiven gibi koruyucu ekipmanlarıyla market alışverişi yaptıktan sonra tek tek listedeki vatandaşların kapısını çaldı. İhtiyaçlarını karşılayan ekiplere teşekkür eden yaşlı insanlar, Gece Kartallarına teşekkür ederek onları dualarla uğurladı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.