Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C

MHP, Diyarbakır’da 20 Mahallede Temsilci Atadı

MHP, Diyarbakır’da 20 Mahallede Temsilci Atadı
REKLAM ALANI
7 Ocak 2024 20:15
391

MHP Sur İlçe teşkilatı, ilçe binasında 20 mahalleye mahalle temsilcileri ataması yaptı.

MHP Sur ilçe binasında yapılan törene İl Başkan Yardımcıları Ahmet Tuncalp ve Kamil Alp, Kayapınar ilçe başkanı Baver Bulut, Bağlar ilçe başkanı Ekrem Zazaoğlu, mahalle temsilcileri ile partililer katıldı.

ARA REKLAM ALANI

Açılış konuşmasını yapan İl Başkan Yardımcısı Ahmet Tuncalp, il başkanı Miktat Arslan’ın talimatları ; “Öncelikle bilmenizi isterim ki, Milliyetçi Hareket Partisi Sur İlçe Başkanı ve Yönetimi Diyarbakır da çok saygın işler yapmakta ve Sur İlçesinde bütün vatandaşlarımızın gönlünde taht kurmuştur. Bütün mahallelerde, köylerde, esnaf arasında çok sevilmekte ve saygı görmektedir. Sur ilçesindeki çukur/ Hendek olaylarından sonra burada MİLLİYETÇİ Hareket Partisi’nin bayrağını en üst seviyeye taşımıştır. İnanıyorum ki, Şakir Başkan ve yönetimi sizlerinde destekleriyle Sur’da daha da büyük başarılara imza atacaktır. Sizlerin bu birlik ve beraberliği mutlaka başarıyı getirecektir” diye konuştu.

Sur’da MHP çatısı altında siyaset yapmanın kolay olmadığını belirten MHP Sur İlçe Başkanı Şakir Erdin; “Sizleri bu önemli toplantıda ağırlamaktan dolayı içten bir teşekkürle başlamak istiyorum. Türkiye’de siyaset yapmanın, azim ve fedakarlık gerektiren bir bedeli olduğunu biliyoruz. Bu yolda birlikte yürümek, ortak ideallerimiz doğrultusunda mücadele etmek, önemli bir sorumluluktur. Siyaset, çoğu zaman meydan okumalarla dolu bir alan olabilir. Ancak biz, bu mücadeleyi, ülkemizin daha iyi bir geleceğe kavuşması adına bir vazife olarak görüyoruz. Zorluklara karşı kararlılıkla durmak, birlikte çözümler üretmek, bu yolda ilerlememizi sağlayacaktır.

Her birinizin burada olması, ortak bir amacı paylaştığımızın bir göstergesidir. Birlikte çalışarak, dayanışma içinde olarak, Türkiye’yi daha güçlü ve adil bir ülke haline getirmek için çaba sarf etmeliyiz. Bu yolculukta birlikte olduğumuz için gurur duyuyorum. Bizleri korkutmak isteyenlere karşı büyük bir kararlılıkla duracak, güçlü bir mesaj vereceğiz. Birlikte omuz omuza, cesaretimizi ortaya koyarak, karşımıza çıkan zorlukları aşmak için kenetleneceğiz. Çünkü biz, korkuya değil, birbirimize güvene ve ortak hedeflere inanıyoruz. Korkmuyoruz, Birlikte Güçlüyüz!” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.