Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Sahibinden ‘Satılık’ Siyasi Parti

Sahibinden ‘Satılık’ Siyasi Parti
REKLAM ALANI
29 Aralık 2022 01:24
1.376

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz, parti olarak içinde bulundukları maddi yetersizliklere dikkat çekmek ve adaletsiz hazine yardımına tepki göstermek ve siyasi tekelleşme ile holdingleşen partilere tepki göstermek için partisini sembolik olarak satılığa çıkardı.

 

ARA REKLAM ALANI

Genç Lider Gündüz şu şekilde konuştu: “Yeni Dünya Partisi olarak hazineden yardım alamıyoruz, bir asgari ücret bile etmeyen bir bütçe ile siyaset yapıyoruz. Dünya ve ülke olarak içinde bulunduğumuz ekonomik kriz bizi çok olumsuz etkiledi. Şuan siyasi çalışma yapamaz bir haldeyiz. Kiraları gecikmeli ve zor ödüyoruz. Faturalarımızı ödeme tarihi geçtikten sonra hizmet kesildikten sonra ancak ödeyebilmekteyiz. Öte tarafta devletin hazinesinden trilyonlarca para alıp siyaset yapan partilerle karşılaştırılıyoruz. Seçime girme yeterliliği olan 27 parti var ama sadece 5 parti yardım almaktadır. Bu adaletsizliktir, haksızlıktır. Bazı partiler devletin parası ile holdingleşmişler. Devasa bütçelerle siyasi tekel olmuş durumdalar. Bu siyasi bir zulümdür. Bu ekonomik krizde seçim için 5 partiye 4.5 (eski parayla) katrilyon para verilecek, buna isyan ediyorum, bu durumu kabul etmiyorum. Bu Ekonomik krizde partilere o paralar ödenmesin, o partiler de bizim gibi imkânsızlıklarla siyaset yapsınlar. O para halka, esnafa memura ikramiye olarak verilsin. Bu ”Satılık Parti” yazıları semboliktir. Biz duygularımızı, düşüncelerimizi hayallerimizi satmayız. Biz paylaşırız, hediye ederiz. Bizim dünyamızda satmak yoktur. Herkesi en idealist ve en fedakâr duygu düşüncelerimle selamlıyor ve siyaseti bir de böyle değerlendirmenizi rica ediyorum.” (Kaynak: Gerçek Ahval)

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.