Dolar 32,3872
Euro 34,7671
Altın 2.396,70
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Pop Sanatçısı Rauf Bayğut’tan Single Haberi

Pop Sanatçısı Rauf Bayğut’tan Single Haberi
REKLAM ALANI
19 Temmuz 2023 23:10
180

Pop sanatçısı Rauf Bayğut yakın zamanda tek şarkılık bir single yayınlayacağını duyurdu.

Kendine has tarzı ve seslendirdiği şarkılarla milyonlarca kişinin gönlünde taht kuran Pop Sanatçısı Rauf Bayğut hayranlarına müjdeli bir haber verdi. Çok yakın zamanda tek şarkılık bir single yayınlayacağını duyuran Pop sanatçısı Rauf Bayğut ardından da albüm çalışmalarına başlayacağını müjdeledi.

ARA REKLAM ALANI

Rauf Bayğut kimdir ?

Gerçek ismi Muhammet Rauf Bayğut olan Pop Sanatçısı Rauf Bayğut, 27 Haziran 1995 Diyarbakır doğumlu müzik sanatçısıdır, söz yazarı. 2018’de – İlk tekli şarkısı olan “Yaz Geldi”yayınlandı. 2018 – 2019 sonlarına doğru ‘Hevesim Kaçtı’, ‘Hain’, ‘Mum Gibi’, “Yandım ve “Yanımda Kal” isimli şarkıları yayınladı. Rauf’un akademik yayın ömrü ve süregelen müzik kariyeri İstanbul’da devam ediyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.