Dolar 32,2710
Euro 34,7741
Altın 2.410,25
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

“Peygamber Efendimiz, Dünyaya Merhamet ve Hoşgörü Getirdi”

“Peygamber Efendimiz, Dünyaya Merhamet ve Hoşgörü Getirdi”
REKLAM ALANI
26 Eylül 2023 20:12
154

MHP Yenişehir İlçe Başkanı Osman Ava, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

 (HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Başkan Ava, kargaşanın, ayrışmanın hakim olduğu çağda Hz. Muhammed (s.a.v) İslam Alemi başta olmak üzere tüm dünyaya ve insanlığa barış, merhamet, hoşgörü getirdiğini söyledi.

Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Başkan Ava, “Mevlid Kandili, Peygamberimizin yaşayışını, Hadis-i Şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bir fırsattır. Bugün, hepimizin üzerinde durması gereken en önemli hususta, O’nun güzel ahlakı ve bizlere öğrettikleri olmalıdır. İnşallah bu mübarek gecenin ülke ve İslam dünyası olarak içerisinde yaşadığımız sıkıntılı günlerin sona ermesine, zulüm gören Müslüman kardeşlerimizin kurtuluşuna, aziz milletimizin birlik ve beraberliğine ve dünyada barışa vesile olmasını diliyor, başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni kutluyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.