Dolar 32,4566
Euro 34,6417
Altın 2.391,48
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

“Öğretmenler, Çocuklarımızı Geleceğe Hazırlar”

“Öğretmenler, Çocuklarımızı Geleceğe Hazırlar”
REKLAM ALANI
24 Kasım 2023 22:30
220

MHP Sur İlçe Başkanı Şakir Erdin, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Diyarbakır’da öğretmenlere Türk bayrağı ve çiçek hediye etti.

5 okula ziyaret gerçekleştiren Başkan Erdin, toplumların bilgili ve kültürlü nesiller olarak yetişmesinde öğretmenlerin etkisinin çok fazla olduğunu söyledi.

ARA REKLAM ALANI

Geleceğimizin en büyük güvencesinin öğretmenler olduğunu aktaran Başkan Erdin; “Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan, onların bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişiminde yönlendirici rol üstlenen değerli öğretmenlerimiz, ülkemizin her noktasında, her kademesinde büyük bir özveri ile görev yaparak, ulaşacağımız aydınlık yarınların mimarı olacaktır. Ulu Önder Atatürk’ün ‘Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’, ‘Cumhuriyet; Fikren, İlmen, Fen nen, Bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister’ sözlerinde vurguladığı gibi yeni nesli, bu donanım ve yetenekte yetiştirmek sizin elinizdedir. Şüphesiz ki ülkemiz; sahibi olduğu bu eşsiz eğitim kahramanlarının, ülkemizin her köşesinde sabırla ve fedakarca görev yapan öğretmenlerimizin omuzları üzerinde yükselmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitim seferberliğine ‘Millet Mektepleri Başöğretmeni’ unvanıyla katıldığı bugünde, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.