Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

MHP Kocaköy İlçe Teşkilatını Açtı

MHP Kocaköy İlçe Teşkilatını Açtı
REKLAM ALANI
21 Nisan 2023 11:33
260

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) eski Kocaköy ilçe başkanı Mirza Akdemir’in vefat etmesinin ardından yerine ataması yapılan ilçe başkanı Cahit Efe, önce ilçe binasını hizmete açtı, ardından 300 kişilik iftar yemeği verdi.

 

ARA REKLAM ALANI

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN) 

Açılış törenine MHP İl Başkanı Miktat Arslan, MHP’li milletvekili adayları, il yönetim kurulu üyeleri ile Kocaköy’lü vatandaşlar katıldı.

İlçe başkanlığının açılışında konuşan il başkanı Miktat Arslan; “Bugün Kocaköy’lü hemşerilerimizle birlikte olduğumuz için çok mutluyuz. Rahmetli ilçe başkanımız Mirza Akdemir’in vefatından sonra partimizin genel merkezi buraya başka bir arkadaşımızın atamasını yaptı. Öncelikle vefat eden eski başkanımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. İlçe başkanı olarak atanan Cahit Efe başkanıma hayırlı olsun. Bundan sonraki süreçte sizin herhangi bir sıkıntınızda her zaman size hizmet etmek için buradadır. Geldiğiniz için bir kez daha teşekkür eder, Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

Kocaköy’lü vatandaşların açılış törenine yoğun ilgi gösterdiğini belirten ilçe başkanı Cahit Efe; “Teşekkürler Kocaköy, teşekkürler yüreği kocaman Kocaköy’ün mert delikanlıları, abileri, ablaları, kardeşleri. Sizleri yürekten kutluyorum. Biliyorum ki sizin vatan sevginiz de, bayrak sevginiz de kocaman. Biliyorum ki sizler, herkes gibi ülkemizin bölünmez bütünlüğünü savunuyorsunuz. Biliyorum ki ülkemizin her ferdi gibi sizde milli birlik ve bütünlüğümüzden yanasınız. Kocaköy’ün cefakar anneleri, onur timsali babaları, çalışkan ve gururlu gençleri ülkemizin sizin gibi çalışkan insanlara ihtiyacı var. Bizim yüreğimiz sizinle sizin yüreğiniz ülke sevgisiyle dolu. Hepinize tekrar en derin sevgi ve saygılarımı sunarken Mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyorum” diye konuştu.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.