Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

MHP Kayapınar İlçe Başkanlığına Atama Yaptı

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Ataç’tan boşalan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayapınar İlçe Başkanlığı’na atama yapıldı.

MHP Kayapınar İlçe Başkanlığına Atama Yaptı
REKLAM ALANI
24 Aralık 2021 18:35
1.837

MHP Diyarbakır İl Başkanlığında gerçekleştirilen devir teslim töreninde MHP Kayapınar İlçe Başkanlığına atanan Baver Bulut görevi eski Başkan Mehmet Ataç’tan devraldı.

 

ARA REKLAM ALANI

Devir teslim töreni sonunda konuşan İl Başkanımız Cihan Kayaalp ise “MHP Diyarbakır İl Başkanlığı olarak Diyarbakır’da yaptığımız başarılı çalışmalar ile vatandaşlarımızın teveccühünü kazanmış ve hızlı bir yükseliş gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Daha da başarılı bir şekilde çalışmalarımıza devam ettiğimiz bugünlerde başarılarımızı baltalamaya çalışanların olduğunu biliyoruz. Birilerini, bazı odakları rahatsız ettiğimizi biliyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar bu tarihi güzide şehrimizin kıymetli vatandaşlarına en iyi şekilde hizmet etmek için MHP olarak durmadan usanmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Partimize yapılan gayri ahlaki saldırılar bizi asla yolumuzdan ayırmayacaktır. Kayapınar İlçesi eski Başkanı Mehmet Ataç, bu süreçte davamıza zarar gelmemesi adına görevini genç kardeşimiz Baver Bulut’a devretmiş bulunmaktadır. Bugüne dek başarılı çalışmalarda bulunan ve bugün görevi devreden eski Başkan Mehmet Ataç’a teşekkür ediyorum. Yeni İlçe Başkanlığına atanan Baver Bulut’un ise almış olduğu görevin sorumluluğunu en iyi şekilde temsil edeceğinden, genç ve dinamik çalışmalarıyla ilçe teşkilatımızı daha da güçlendireceğinden şüphem yoktur. Kendisine ve yeni yönetimine başarılar diliyorum.

 

 

“YENİ GÖREVİMİN YÜKLEDİĞİ SORUMLULUĞUN FARKINDAYIM”

 

Törende konuşan Kayapınar İlçe Başkanı Baver Bulut ise konuşmasında “Bu kutlu davada başta Gençlik Teşkilatı olmak üzere tüm kademelerde bana emredilen tüm görevleri layıkıyla yapmaya çalıştım. İl Başkanımız Cihan Kayaalp’in takdirleriyle verilen yeni görevimin yüklediği sorumluluğu bilerek çalışmalarıma başlayacağımı ifade etmek isterim. Rabbim bu kutlu davada yâr ve yardımcımız olsun. Eski Başkan Mehmet Ataç’a bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.