Dolar 32,2804
Euro 34,7770
Altın 2.396,55
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Kayapınar’da Yaz Eğitim Kampı Başlıyor

Kayapınar’da Yaz Eğitim Kampı Başlıyor
REKLAM ALANI
6 Temmuz 2023 10:22
235

Sosyal, kültürel ve eğitim alanında birçok branşta Kayapınarlı binlerce öğrenciye kapılarını açan Kayapınar Belediyesi Eğitim Akademileri, Okuma Salonu ve Bilgi Evleri’nce ‘Yaz Eğitim Kampı’ düzenleniyor. Yaz Eğitim Kampı, Eylül ayına kadar devam edecek.
Kayapınar Belediyesi’ne bağlı ücretsiz eğitim faaliyetlerini yürüten Eğitim Akademileri, Okuma salonu ve Bilgi Evleri’nde yıl boyunca verilen eğitimlere ek olarak Yaz Eğitim Kampı düzenleniyor.
Kayıtların başladığı eğitim kampında öğrenciler hem eğlenecek hem de planlanan temel eğitimlerle çok verimli bir yaz tatili geçirecek.
Eğitim kampında öğrenciler haftanın 7 günü sabah 08:00 ile akşam 17:00 saatleri arasında eğlenceli atölyelerle hem eğitimlerini sürdürecek hem de yeteneklerini geliştirecekler.
Yaz eğitim kampında 5.6.7. 8. Sınıflarında Robotik kodlama ve İngilizce, 8. Sınıflarında LGS , 9., 11. 12. sınıf ile Mezunlar YKS sınavları için Temel Türkçe ve Temel Matematik branş derslerden eğitim alırken, ‘Rehberin Olayım’, ‘Coğrafyamı Öğreniyorum’, ‘Bahçe Şenlikleri’, Kariyer Gezileri, Küçük Yaş Kur’an Kursu, zeka akıl oyunları, Fen Bilimleri laboratuvar uygulamaları eğitimleri olacak ve okuma salonlarından faydalanacaklar.
Akademi ve Bilgi Evlerinde kampında verilecek tüm eğitimler ücretsiz olacak.
Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman, Kayapınar İlçe Belediyesi Eğitim Akademileri, Okuma Salonları ve Bilgi Evleri’nin çocukların yaz tatilini verimli değerlendirmesi için fırsat sağladığını belirterek, “Yaz okulumuzda çocuklarımızın bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda kendini geliştirmesi, eğlenerek öğrenmesi ve yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirmesine olanak sağlıyoruz” dedi.

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.