Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

KAYAPINAR ŞEHİR ORMANINA 10 BİN FİDAN DİKİLDİ

Kayapınar Belediyesi tarafından daha yeşil ve yaşanabilir bir Diyarbakır ve Kayapınar oluşturmak amacıyla ilçe merkezinde oluşturulan ‘Kayapınar Şehir Ormanı’na, Kayapınar Belediyesi’ne ait Serada üretilen 10 bin fidan dikildi.

KAYAPINAR ŞEHİR ORMANINA 10 BİN FİDAN DİKİLDİ
REKLAM ALANI
14 Mart 2021 21:13
617

Açılış konuşması ve İlçe Müftüsünün dua okumasının ardından Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Koç, törene katılan binlerce vatandaşla birlikte Şehir Ormanı’na fidan dikti.

 

ARA REKLAM ALANI

Törene katılan Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ünal Koç, Kayapınar Belediyesi’nin kendi fidanlığında ürettiği 10 bin adet fidanı toprakla buluşturduklarını belirterek, “Kayapınar Şehir ormanını oluşturuyoruz. Amacımız daha yeşil ve yaşanabilir bir Diyarbakır ve Kayapınar yaratmak. Bugün bu fidanları vatandaşlarımızla birlikte toprakla buluşturduk. Onlar kendi isimlerini veriyor, sahipleniyorlar. Güzel bir ilçe yaratmaya çalışıyoruz. Gelecek kuşaklara daha yeşil bir dünya bırakmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda 10 bin fidanı toprakla buluşturduk. Diyarbakır’ımıza ve Türkiye’mize hayırlı olsun” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.