Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Kayapınar Belediyesi’nden Deprem Bölgelerine Kardeşlik Eli

Kayapınar Belediyesi’nden Deprem Bölgelerine Kardeşlik Eli
REKLAM ALANI
13 Şubat 2023 14:21
221

Kayapınar Kaymakamlığı ve Kayapınar Belediyesi, Diyarbakır Valiliği ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinesinde yürütülen yardım çalışmalarına destek amacıyla Deprem felaketinin vurduğu illere 4 tırlık ihtiyaç malzemesi yollandı.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, depremin ardından ülkede 85 milyon insanın tek yürek olduğunu belirterek, “Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır Valiliği ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinesinde yürütülen yardım çalışmalarına destek amacıyla Kayapınar Kaymakamlığı ve Kayapınar Belediyesi tarafından temel ihtiyaç malzemeleri temin edildi.
Battaniye, Islak mendil, jeneratör, atkı, çorap, su, bot, bere, eldiven, kullanılmamış kıyafet, gıda ve kişisel hijyen malzemelerinin bulunduğu yardım kolilerinin yüklendiği 4 tır, Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman’ın katılımıyla Deprem felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş, Adıyaman ve Gaziantep’e doğru yola çıktı.
Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, “Hepimiz çok üzgünüz, gözümüz kulağımız deprem bölgesinden gelen umutlu haberlerde. Depremin yaralarını sarmak için ilk andan itibaren diğer kurumlarımızla koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İhtiyaç ve yaşam malzemelerinin yer aldığı 4 yardım tırımızı Belediyemiz, Kaymakamlığımız, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte doldurarak deprem bölgelerine gönderdik. İş makinalarımız da Kahramanmaraş ve Adıyaman’daki deprem bölgelerinde enkaz kurtarma ve kandırma çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca 12 kişilik AFAD personelimiz Adıyaman’daki deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katıldı. İnşallah hep birlikte bugünlerin de üstesinden geleceğiz. Rabbim vefat edenlere rahmet, yaralılara da acil şifalar nasip etsin. Milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.