Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 20°C

Amedspor As Başkanından DEDAŞ’a Elektrik Tepkisi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Amedspor As Başkanı Cahit Akın, elektrik borcu nedeniyle tesis elektriğinin kesilmesine tepki gösterdi.

Amedspor As Başkanından DEDAŞ’a Elektrik Tepkisi
REKLAM ALANI
20 Ekim 2021 21:47
1.737

Alınan bilgiye göre Amed Sportif Faaliyetleri’nin tesis binasının elektrik aboneliği Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne ait. 5 yıldır belediye ödeme yapmadığı için biriken 150 bin TL’lik borç için tesise giden DEDAŞ ekipleri, şalteri indirdi. Yaşanan kriz, kulüp yöneticilerinin devreye girmesi ve borcu taksitlendirmesiyle aşıldı.

 

ARA REKLAM ALANI

Duruma tepki gösteren Amedspor As Başkanı Cahit Akın, Artı TV’ye yaptığı açıklamada, “Zamanlama çok manidar” dedi. Takımın yükselişe geçtiği bir dönemde geçmişte olduğu gibi bir takım reaksiyonların gösterildiğine dikkat çeken Akın, şunları söyledi:

 

TEHDİT VE ŞANTAJ İSTEMİYORUZ, İLETİŞİMDEN YANAYIZ”

 

“Takımın tüm olumsuzluklara rağmen ilk haftalarda grubun lideri konumuna yükseldik. Bu defa hakemler eliyle bir şeyler yapmaya çalıştılar. Eskişehir maçında teknik direktörümüz 6 maç ceza yedi. Amedspor kendi dalında bir yükselişe geçse bu tip şeyler gerçekleşiyor. Alışkınız ve pes etmiyoruz. Sportif faaliyetlerimize sonuna kadar devam edeceğiz. Biz, yasaların bize verdiği hakları sonuna kadar kullanacağız.  Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş’ın hakları neyse bizim de hakkımız odur. Bu hakkımızı herkese karşı kullanacağız. Bizi sindirmeye çalışsalar da mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz, halkımıza güveniyoruz. Cumartesi günü lig maçımızı 26’sında kupa maçımız var. Bunun önüne kesmek için de bu sorunları çıkarıyor olabilirler. Ama biz her şeye rağmen moralimizi yüksek tutuyoruz. Biz tüm sorunları iletişim ile çözme taraftarıyız. Tehdit, şantaj istemiyoruz. Bizim kolay kolay pes etmeyeceğimizin bilinmesi gerekiyor.”

 

 

“BELEDİYE İLE İLETİŞİM KURAMADIK”

 

Amedspor’un geçmişte olduğu gibi siyasi çıkarlara alet edilmek istendiğini ifade eden Amedspor As Başkanı Cahit Akın, “Büyükşehir Belediyesi ile Amedspor’un tesisleri aynı sahada bulunuyor. Dolayısıyla aynı tertibatla yapılmış ve aynı sistemden beslenen bir tesis. Belediyeler yönetim değiştirince, kayyumlar gelince pozitif bir bakış açısı ile yaklaşmadılar. Elektriğimizi, doğalgazımızı, suyumuzu kestiler. Diyargaz, DEDAŞ ve DİSKİ ile gidip görüştük. Tesiste oyuncularımız, teknik heyet, alt yapıdaki çocuklarımız kalıyor. Üzücü bir olay. Normalde her kentte belediyelerin spor kulüplerine belli bütçe ayırır. Ancak kayyum yönetimleri destek sunmaları gerekirken bir kuruş dahi destek sunmadılar. Biz kulüp olarak iletişim kurmak istedik. Ancak bir iletişim kuramadık. Aksine bu uygulamalarla karşılaştık” diye konuştu

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.