Dolar 32,5169
Euro 34,9742
Altın 2.438,92
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Karamehmetoğlu, Dağ Bayır Demeden Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Karamehmetoğlu, Dağ Bayır Demeden Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
REKLAM ALANI
10 Mart 2024 12:42
102

2016 yılından beri ilçede belediye başkanı olarak görev yapan Şehmus Karamehmetoğlu, AK Parti Genel Merkezi tarafından 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde partisinin belediye başkan adayı olarak gösterildi.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Partisinden belediye başkan adayı olduğu belli olduktan sonra seçim çalışmalarına başlayan gösterilen Karamehmetoğlu, hem kırsalda hemde ilçe merkezinde çalışmalarını sürdürüyor.

Göktepe Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Başkan Mehmetoğlu, sorun ve talepleri dinledi. Başkan olarak yıllardır ilçede hizmetleri olduğunu belirten Başkan Mehmetoğlu; “Benim ilçemin vatandaşlarına hizmetim yıllardır sürüyor. Ben, bir kez daha onlara hizmet etmek için desteklerini istedim. Zaten yıllardır sürdürdüğümüz bir hizmet varken, üstüne daha fazla hizmet etmek için onlardan oy isteyip hayır dualarını alıyoruz” dedi.

İlçede bulunan kırsal mahallelerin çoğunda belediyenin asli görevi olan alt yapı hizmetlerini sürdürdüklerini ifade eden Başkan Mehmetoğlu, “Başkanlığım döneminde ilçeme doğalgaz, yeni bir belediye hizmet binası, çarşı yenileme projesi ile birçok park, Gelincik Dağı ve Sinek Çayı su kaynağı yolu ile Kaplıcaların restorasyonunu yaptık. Yeniden belediye başkanı olarak seçilirsem bunların çok daha fazlasını yapacağım. Yeni dönemde istihdama yönelik projelerimiz de olacak” diye konuştu.

ŞEHMUS KARAMEHMETOĞLU KİMDİR

Şehmus Karamehmetoğlu, 1959 yılında Çermik İlçesi Baykal Mahallesi’nde doğdu. İlk ve ortaöğretimini Çermik’te tamamladı. Askerlik dönüşü sonrası Çermik ilçe merkezine yerleşerek ticaretle uğraştı. 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği’ne seçildi. 03 Temmuz 2014 tarihinde AK Parti Genel Merkezi tarafından Çermik İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

2 Ekim 2016 tarihinde Çermik Belediye Başkanı Mehmet Akdağ’ın vefat etmesi nedeniyle, Ak Parti Genel Merkezi tarafından Belediye Başkanı Adayı gösterildi. 10 Ekim 2016 tarihinde Çermik Belediye Başkanlığı’na seçildi. Evli ve 10 çocuk babasıdır. 2019 yılından beri AK Parti’den belediye başkanı olarak görev yapan Şehmus Karamehmetoğlu, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Çermik Belediye Başkan Adayı oldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.