Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Karaman, Peyas’ta Vatandaş Ve Esnaflarla Buluştu

Karaman, Peyas’ta Vatandaş Ve Esnaflarla Buluştu
REKLAM ALANI
6 Ağustos 2022 17:10
1.440

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, rutin olarak gerçekleştirdiği vatandaş ve esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Peyas Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaş ve esnaflarla bir araya gelme fırsatını bulan Başkan V. Karaman, esnaf ve vatandaşların düşüncelerinin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

 

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, Peyas Mahallesi’nde vatandaş ve esnaflarla bir araya geldi.

 

Başkan V. Karaman, Başkan Yardımcıları Yılmaz Cebe ve Mustafa Çelik ile Muhtarlar Müdürü Mehmet Zülküf Güler ile birlikte, önce Peyas Mahalle Muhtarı Mehmet Çoban’ı ziyaret etti.

 

Çoban’dan mahallenin genel durumu ve sorunlarıyla ilgili bilgi alan Başkan V. Karaman, daha sonra mahalledeki esnafı ziyaret etti.

 

Ziyareti memnuniyetle karşılanan Karaman, sorun ve önerileri dinledi. Karaman ve beraberindekiler esnaf ziyaretinin ardından kıraathanede mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Karaman, vatandaşların Peyas’ta yeniden Kentsel dönüşüm başlatılması yönündeki önerilerini dinlerken, mahalledeki boş alanın kilitli parke taşı döşenmesi için talimat verdi.

 

“TALEPLERİ YERİNDE DİNLİYORUZ”

 

Gerçekleşen ziyaretlerde esnafa büyük önem verildiğini belirten Karaman, “İlçemizin kalkınmasının öncülerinden olan esnaflarımızın kalkınması hepimiz için önemlidir. Her zaman ilçe esnafımızın yanındayız. Onların da gelişmesine katkı sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Talepleri yerinde dinliyoruz” dedi.

 

ESNAF VE VATANDAŞIMIZIN DÜŞÜNCELERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

 

Başkan V. Karaman, “Toplumumuzun her kesimi ile diyalog halinde oluyor, onların fikirlerini önemsiyoruz” diyerek, “Esnaf ve vatandaşımızın düşünceleri bizim için çok önemli. Sadece hizmetlerimizle değil, muhabbetimizle de komşularımızın, esnafımızın gönlünde yer edinebilmişsek ne mutlu bize. Onun için her zaman esnafımız ve vatandaşlarımızla işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz. Kentimizi birlikte yöneteceğiz, birlikte güzelleştireceğiz. Bizleri ağırlayan tüm esnaf dostlarımıza ilgileri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyor, işlerinde bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.