Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

İP’Lİ ENSARİOĞLU’NDAN AK PARTİLİLER İÇİN FLAŞ İDDİA

İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı Vecdin Ensarioğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun bir süre önce kente yaptığı ziyarete ilişkin çok çarpıcı bir iddiada bulundu.

İP’Lİ ENSARİOĞLU’NDAN AK PARTİLİLER İÇİN FLAŞ İDDİA
REKLAM ALANI
29 Haziran 2021 14:57
1.760

Ensarioğlu, “Bakan Kasaploğlu’nun esnaf ziyareti öncesi il teşkilatı oraya kendi adamlarını gönderdi, bakanı esnaf gibi karşıladılar” dedi.

 

ARA REKLAM ALANI

İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı Vecdin Ensarioğlu, AK Partili vekillerin köy ziyaretleri, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasaploğlu’nun 15 gün önce kente yaptığı ziyarete ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

GEZİLER ERKEN SEÇİMİN HABERCİSİ

 

AK Partili vekillerin köy ziyareti başlatmasını erken seçime bağlayan Ensarioğlu, “Uzun zamandan beri niyetleri olmasına rağmen milletvekilleri köylere gitmeye cesaret edemiyorlardı. Sanırım Mehdi Eker ve diğer milletvekilleri, Sayın Cumhurbaşkanı tarafından ikaz aldılar. Erdoğan’ın talimatıyla milletvekilleri ‘Kırgın kalpleri onarmak için’ köylere gezi düzenliyorlar. Tabi vekillerin köylere gezi başlatmaları güzel ancak bu gezi sorunların çözümü için değil, seçim çalışmasıdır. 19 yıldır gezemediğiniz köyleri şimdi ne oldu da gezmeye karar verdiniz. Demek ki bir seçim telaşı var. Bu geziler akıllara yakın zamanda ‘seçim mi var’ sorusunu getiriyor” şeklinde konuştu.

 

İYİ parti olarak olası bir seçime hazır olduklarını belirten Ensarioğlu, “Biz sahadayız, stajyer öğrenci edasıyla derslerimize çalıştık. Sürekli esnaf ziyareti yapıyoruz, biz seçime hazırız” dedi.

 

İL TEŞKİLATI KENDİ ADAMLARINI GÖNDERDİ

 

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun bir süre önce Diyarbakır’a yaptığı programa değinen Ensarioğlu, “Bildiğiniz gibi 15 gün önce Spor bakanımız Diyarbakır’a gelmişti. Burada bir toplantı yaptılar. Bu konuya çok vakıfım. Toplantının ardından bakan Kasapoğlu Bağlar İlçesi’nde esnaf ziyareti yapmak istedi. İl teşkilatı oraya kendi adamlarını göndermiş, esnafmış gibi bakanı karşıladılar. Vahim bir durum, vatandaşla bir kopukluk oluşmuş ki il teşkilatı oraya kendi adamlarını göndererek ‘aman ha’ bir şey olmasın diye önlem almaya çalışıyor. Buda bize şunu gösteriyor, il teşkilatı bakanı, bakanda Cumhurbaşkanını kandırıyor” iddiasında bulundu.

 

SOSYAL ALGI YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR

 

AK Partili vekillerin köy ziyaretleri sırasında binlerce kişinin partiye katıldığı yönünde çıkan haberlere de değinen Ensarioğlu, “Bu kadar üye yapılmamasına rağmen genel başkana şirin gözükmek için binlerce kişi üye yapılmış gibi gösteriyorlar. Bununla sosyal algı yapmaya çalışıyorlar. Vatandaşı kandırıyorlar” ifadelerini kullandı.

 

HAYVANCILIK BİTTİ

 

Diyarbakır’da tarım ve hayvancılığın bittiğini dile getiren Ensarioğlu, “İki dönem bakanlık yapmış biri, bizim için şans olması gereken Mehdi Eker’in kentinde hayvancılık bitti, insanlar ineklerini kesime götürüyorlar. Kuraklıktan kaynaklı tarım bitmiş durumda. Çiftçilerin çoğu seneye tarlasını ekemeyecek durumda, böylece tarımda bitecek. Başka bir gelir kaynağımız olmadığı için de köylerden kente göç başlayacak. Çünkü üretim olmadığı için insanlar mecburen farklı işlere yönelecek” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.