Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Hazrolu Mehmetoğlu: “Hedefim Hizmet Odaklı Belediyecilik”

Hazrolu Mehmetoğlu: “Hedefim Hizmet Odaklı Belediyecilik”
REKLAM ALANI
9 Şubat 2024 18:21
2.860

AK Parti Hazro Belediye Başkanı adayı Fuat Mehmetoğlu, ilçede toplumun karar alma süreçlerine daha aktif katılımını teşvik edeceklerini, demokratik bir yönetim anlayışıyla yeni bir dönemin kapılarını aralayacaklarını söyledi.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Hazro’nun geleceğini şekillendirmek için yola çıktığını belirten Mehmetoğlu, Hazro’da tanınmış bir isim olarak, ilçenin ihtiyaçlarına duyarlı ve hizmet odaklı bir belediyecilik sergileyeceğini söyledi.

Mehmetoğlu, yaptıgı açıklamada, “Mehmetoğlu ailesi, Hazro’da herkesin yardımına koşan bir ailedir. Bu seçimde AK Parti’den belediye başkan adayı olarak seçimlere gireceğiz. Bu süreçte başta ailem olmak üzere tüm Hazro’lu hemşerilerimin desteğini bekliyorum. İlçemin sorunlarına hakimim. Bu süreçte ilçe sakinleriyle birlikte dirsek temasında bulunarak ortak çözümler üretmeye odaklanacağım. İçerisinde, alt yapı iyileştirmeleri, eğitim ve sağlık hizmetleri, istihdam ve ekonomik kalkınma, çevre ve yeşil projeler, kültürel ve turistik gelişim, toplumsal katılım ve şeffaflık, afet ve acil durum hazırlığı, sosyal hizmetler ve dayanışma, çocuklar ve gençlerin yer alacağı 9 projemiz bulunuyor. Bu projelerimizi ilçe halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.