Dolar 32,3809
Euro 34,8096
Altın 2.399,74
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

CHP’den Çınar’da Görkemli Açılış

CHP’den Çınar’da Görkemli Açılış
REKLAM ALANI
15 Ocak 2023 15:00 | Son Güncellenme: 15 Ocak 2023 16:16
2.159

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çınar ilçe başkanlığına atanan Behçet Kaya, parti açılışını görkemli bir kalabalık eşliğinde yaptı.

 

ARA REKLAM ALANI

(HABER & FOTOĞRAF: SEYFETTİN EKEN)

 

 

CHP’nin Çınar ilçe binası açılışına CHP İl Başkanı Abdullah Atik, Metina Yardımlaşma Dayanışma Ve Eğitim Derneği Onursal Başkanı M. Şerif Temelli, CHP Doğu Masası Danışma Kurulu üyesi Cevdet Nasıranlı, Metina Yardımlaşma Dayanışma Ve Eğitim Derneği Başkanı Mehmet Özçelik,  CHP’nin ilçe başkanları ve teşkilatları, Çınar’da kanaat önderi Hikmet Kaya, partililer, Çınarlı vatandaşlar katıldı.

 

 

İlçe binasının açılışında konuşan Başkan Kaya, ülke olarak zor bir süreçten geçtiğini, CHP’nin iktidara yürüdüğü bu yolda aile olarak elini taşın altına koyduklarını ve başarılı olacaklarını söyledi.

 

 

“ÇOK YAKINDA GÜNEŞLİ GÜNLER GÖRECEĞİZ”

 

Aile olarak CHP’nin Çınar’da başarılı olması için var gücüyle çalışacaklarını belirten Başkan Kaya, CHP Çınar ilçe binamızın açılışına hepiniz hoş geldiniz. Malumunuz ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Gerek ekonomi, gerek adalet gerek demokrasi anlamında son yılların en kötü dönemini yaşıyoruz. Genel başkanımızın herkes elini taşın altına koysun sözünden hareketle biz de Kaya ailesi olarak elimizi taşın altına koyduk. Aslında herkese bu ülkede yetecek kadar aş, ekmek vardı ama tarlaya karga, ambara fare, fırına da hırsız dadandı. Son sözümde umudu kırılan çocuklar, kadınlar ve gençler için olsun. İnanın çocuklar, güzel günler göreceğiz, güneşli günler. Motorları maviliklere süreceğiz. Az daha sabredin, hep birlikte güzel günleri selamlayalım. Bir kez daha geldiğiniz için hepinize teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

 

 

“CHP, ÜLKENİN AKP’DEN KURTULUŞ KAPISIDIR”

 

Açılışta konuşan İl Başkanı Abdullah Atik; “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını iletiyorum. CHP tüm ülkemizde olduğu gibi bölgemizde de AKP’den kurtuluşun kapısıdır. Bu yüzdendir ki partimiz her geçen gün üye sayısını artırmakta, teşkilatını güçlendirmektedir. Bugün açılışını yaptığımız Çınar İlçe Başkanlığı binamız da bu büyük atılımın bir sonucudur. İnanıyoruz ki CHP’nin helalleşme söylemiyle tüm toplumumuza açtığı kucak, Çınar’da karşılık bulacak, Çınarlılar CHP’yi sahiplenecektir. Önümüzde çok kritik bir seçim süreci var. Bu seçim Türkiye’nin kararlık ile aydınlık geleceği arasındaki secimdir. Bu seçim, haklının haksıza galip geleceği seçimdir. Bu seçim Saray ve etrafındaki zenginlere karşı, yoksul Kürdün, yoksul Türkün, işçinin, emekçinin, ezilenlerin seçimidir. Bu vesile ilçe parti binamızı seçimler öncesinde hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçe Başkanımız ve yönetimi, sizi burada bekliyor olacaklar. Derdinizi dinleyip, bize aktaracaklar. Biz de bu sorunları genel merkezimize ileteceğiz” dedi.

 

 

 

 

“İKTİDARIMIZDA VATANDAŞLARIMIZIN BEKLENTİLERİNİ KARŞILAYACAĞIZ”

 

CHP iktidarında vatandaşın beklentilerini karşılayacaklarını aktaran Atik; “Çiftçilerimizle, emeklilerimizle, emekçilerimizle, gençlerimizle, öğretmenlerimizle, askerimizle, öğretmenlerimizle, askerimizle, polisimizle, öğrencilerimizle bizden çalınanın hesabını sormak için hep birlikte geliyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandırmak için hep birlikte geliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak hep birlikte mücadele edeceğiz ülkemizin her aşanında adaleti sağlayacağız. AKP iktidarında mafyalara çetelere hırsızlara teslim edilmiş ülkemizi bu karanlıktan çıkaracağız. Faşizan AKP iktidarından tek adam rejiminden kurtuluşun tek adresidir CHP. Sabredin çok az kaldı. Geliyoruz hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

 

 

“METİNA AŞİRETİ OLARAK BEHÇET BAŞKANIN YANINDAYIZ”

 

Metina Derneği Onursal Başkanı M. Şerif Temelli, yaptığı konuşmada Başkan Kaya’ya başarılar dileyerek; “Behçet aşiretimizin bir bireyidir. Aşiret olarak onun yanında olacağız. Desteğimiz onunla olacaktır. Başarılı olması için biz de gereken her türlü yardımı yapacağız” şeklinde konuştu.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.