Dolar 32,5282
Euro 34,8555
Altın 2.442,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

GELECEK PARTİSİNDEN ‘YEŞİL MEKTUP’ KAMPANYASI

Gelecek Partisi Bağlar ilçe teşkilatı, Bağlar Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kararı alınan Kaynartepe Mahallesinde kentsel dönüşümün rantsal dönüşüme dönüşmemesi için vatandaşlara yeşil mektup dağıttı.

GELECEK PARTİSİNDEN ‘YEŞİL MEKTUP’ KAMPANYASI
REKLAM ALANI
29 Aralık 2020 11:24
933

Gelecek Partisi Bağlar İlçe Başkanlığı, kentsel dönüşümde farkındalık yaratmak için kentsel dönüşüm kapsamına alınan Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi’nde yeşil mektup dağıtarak mahalle sakinlerini ziyaret etti. 

 

ARA REKLAM ALANI

Kaynartepe Mahallesinde vatandaşlara yeşil zarf dağıtarak onların sorunlarını dinlediklerini belirten Gelecek Partisi Bağlar  ilçe başkanı Ramazan Dolu; “Gelecek Partisi Bağlar İlçe Başkanlığı olarak başlatılan ‘Yeşil Mektup’ projesinde Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız için kentsel dönüşümün rantsal dönüşüme dönüşmemesi için vatandaşlarla birebir iletişime geçilerek kentsel dönüşüm için fikirleri ve talepleri soruldu. Konuyla ilgili birebir vatandaşlarla görüştük. Vatandaşlarımızın taleplerinin bize geri dönmesinden sonra bu talepler genel merkezimizle paylaşılıp genel başkanımıza sunulacak. Buradaki vatandaşların daha iyi şartlarda yaşamalarını öngördükleri projeleri vatandaşlarımızla birlikte hayata geçireceğiz. Kaynartepe Mahallesinde sadece kentsel dönüşüm probleminin yanı sıra uyuşturucu ticaretinin yapıldığı halk dili ile her köşe başında bir torbacının bulunduğu, artık vatandaşların kendi çocuklarını sokaklara bırakmadıklarını, her gün silahlı çatışmanın yaşandığı bir mahalledir” dedi.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.