Dolar 32,4143
Euro 34,8297
Altın 2.440,24
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 17°C

Evi Yanan Aileye Destek Ziyareti

Evi Yanan Aileye Destek Ziyareti
REKLAM ALANI
27 Şubat 2022 12:13
298

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçede çeşitli nedenlerden dolayı mağdur olan ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek ziyaretinde bulunarak sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Fatih Mahallesi’nde henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen yangında evleri ve eşyaları zarar gören aileyi ziyaret ederek moral veren Beyoğlu, evin bakımını üstlenerek aynı zamanda nakdi destek sağlayacaklarını açıklayarak yüreklere su serpti.

 

Bağlar Fatih Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangın sonucu kullanılamaz hale gelen evde yaşayan aileye destek Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’ndan geldi.

 

Yangında evleri zarar gören ve bir çok eşyaları tahrip olan Ertoğan ailesini ziyaret eden Başkan Beyoğlu, evde incelemelerde bulunduktan sonra ailenin yüzünü güldüren açıklamalarda bulundu. Yaşanan tabloya çok üzüldüğünü ifade eden Beyoğlu, evin bakımının yapılması için malzeme desteğinde bulunarak aynı zamanda nakdi yardım yapılacağını dile getirdi. Aile sakinleri, bu davranıştan duydukları memnuniyeti dile getirerek Beyoğlu’na teşekkür etti.

 

“Bunları Siyasi Saikle Yapmıyoruz”

 

Beyoğlu, mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek yaşlı vatandaşlarla samimi bir ortamda geçen sohbetler gerçekleştirdi. Bir vatandaşın,”bugüne kadar burada en çok gördüğümüz siyasetçi sizsiniz” demesi üzerine Beyoğlu,”Biz bunu siyasi bir saikle yapmıyoruz. İçinizden çıkan, sizden biri olma sorumluluğuyla yapıyoruz. Bir çocuğun başını okşamak, bir hastayı ziyaret etmek, bir ihtiyaç sahibinin derdine deva bulmak, bir yaşlı amca veya teyzemizin duasını almak. Bizim için her şeyden önemli olan bunlardır. Efendi olan millettir, sizlersiniz. Bizler sizden yetki almış hizmetkarlarız “cevabını verdi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.