Dolar 32,4298
Euro 34,7934
Altın 2.432,78
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

AK Partili Aydın’dan İddialı Çıkış: “Diyarbakır’ı Kazanacağız”

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Diyarbakır’da yerel ve ulusal yayın yapan medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda iddialı açıklamalarda bulundu.

AK Partili Aydın’dan İddialı Çıkış: “Diyarbakır’ı Kazanacağız”
REKLAM ALANI
29 Kasım 2021 22:33
2.445

Geldiği günden beri aylık basın toplantıları düzenleyen AK Parti Diyarbakır İl Başkanı M. Şerif Aydın, yaptığı basın toplantısında flaş bir açıklamada bulundu.

 

ARA REKLAM ALANI

Daha önceki dönemlerde AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı görevinde bulunduğu sırada sürekli AK Parti’nin Diyarbakır’da birinci parti olacağını iddia eden eski başkanlara mevcut başkan Aydın da uydu.

 

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Ergani İlçe Başkanı Fırat Dolu, Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur, Silvan İlçe Başkanı Nedim Kılıçarslan ve Çınar İlçe Başkanı Ömer Murat Delil ile beraber kentin gündemini değerlendirmek için yerel ve ulusal yayın yapan medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldiler.

 

“ÇEKİŞME Mİ VAR?”

 

Toplantıya sadece 4 ilçenin başkanlarının katılmış olup, diğer ilçe başkanlarının katılmamış olması, AK Parti Diyarbakır teşkilatları içinde çekişme mi var sorusunu akıllara getirdi.

 

“ADLİYE KOMPLEKSİ KURULACAK”

 

Kasım Ayı içerisinde yaptıkları çalışmaları aktaran Aydın; “Kasım ayında Adalet Bakanımız Abdülhamit Gül’ün ziyaretinde Adli Tıp Grup Başkanlığı’mızın açılışı gerçekleştirildi. Yine Adalet Bakanımızın Diyarbakır ziyareti sırasında Yeni Adliye kompleksimizin inşaatının başlaması konusunda görüşmeler yapıldı. Kayapınar İlçemizde yapılacak Adliye Kompleksi ile tüm Mahkemelerin ve İcra Dairelerinin bir arada olacağı bir Adli yapıya kavuşacağız. Ayrıca bu kompleks içerisinde Diyarbakır Baromuza tahsis edilecek 5.000 m2 alanın da sözünü aldık. Bu alan Adliye Kompleksi projesine eklendi” dedi.

 

“BİSMİL’DE SANAYİ ATAĞI”

 

Başkan Aydın yakın zamanda Bismil Organize Sanayi Bölgesi içinde atılan adımlara vurgu yaparak “Yine Kasım ayı içerisinde Bismil ilçemizde Organize Sanayi Bölgesi yapılması konusunda ilgili Vali yardımcımız ve bürokratlarımızla saha çalışmalarını gerçekleştirdik. Başlayacak çalışmalar ile Bismil’de Tekstil Organize Sanayi Bölgesi ve Çırçır Fabrikaları Sanayi Sitesi yapılacak. Bu yatırımlar ile birlikte yaklaşık 10.000 kişiye iş imkânı sağlamayı hedefliyoruz. Bu şekilde Bismil’deki işsizlik sorunu ve istihdam eksikliğini çözmüş olacağız” dedi.

 

DİYARBAKIR-BATMAN ARASINA RAYBÜS GELİYOR

 

Diyarbakır için önemli bir projenin daha hayata geçeceğini belirten Aydın; “Diyarbakır ile Batman arasında karşılıklı seferler yapacak olan Raybüs seferleri için gerekli çalışmalara başlandı. Dört vagondan oluşan, her bir vagonunda yaklaşık 200 yolcunun seyahat edebildiği Raybüs seferleri ile vatandaşlarımız; Diyarbakır ile Batman ilimiz arasında hem daha ucuza, hem de daha güvenli bir şekilde Otobüs konforunda seyahat etme imkanına kavuşacaklar. Bu çalışmaların başlayacak olmasından dolayı Ulaştırma Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“DİYARBAKIR’I KAZANACAĞIZ”

 

Toplantının sonuna doğru flaş bir açıklamada bulunan Aydın; “İlçe İlçe 2023’e sloganı ile gerçekleştirmekte olduğumuz saha çalışmalarımız kapsamında Yenişehir, Çüngüş ve Hazro ilçelerimizde programlarımızı gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tüm teşkilatımız bir bütün halinde Diyarbakır’ın her köşesinde sahada olmaya, vatandaşlarımızla buluşmaya, onların sorun ve beklentileri ile hemhal olmaya devam ediyoruz. Biz kararlıyız ve inançlıyız. Diyarbakır’ın 1047 mahallesinde sokak sokak, kapı kapı dolaşarak insanlarımızın yüreğine dokunacağız ve Diyarbakır’ı kazanacağız” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.