Dolar 32,4164
Euro 34,7997
Altın 2.423,92
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

DİYARBAKIR YENİŞEHİR KIZILAY ŞUBESİ DİJİTAL GÖSTERİM MERKEZİ’Nİ GEZDİ

Diyarbakır Yenişehir Kızılay şubesi yönetimi ve üyeleri, gönüllüleri ile birlikte , Dağkapı Meydanı’nda hizmet veren Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezi’ni ziyaret ederek merkezin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

DİYARBAKIR YENİŞEHİR KIZILAY ŞUBESİ DİJİTAL GÖSTERİM MERKEZİ’Nİ GEZDİ
REKLAM ALANI
20 Aralık 2020 19:07
662

Yenişehir Kızılay şubesi yönetimi başkanı Ahmet Akbaş, kadın kolları başkanı ve üyeleri birlikte dijital gösterim merkezini ziyaret ettiler.

 

ARA REKLAM ALANI

Korona virüs (Covid-19) tedbirlerine azami dikkat edildi. Katılımcıları HES Koduyla ve ateşleri ölçülerek maskeli olarak içeri alındı. İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezi yetkilileri Nurullah Taşkıran ve Tuncay Bulut merkezi gezdirerek yapılan faaliyetleri ve çalışmaları anlattı.

 

Mevlana Haftası nedeniyle Diyarbakır’daki Dijital Gösterim Merkezi, Mevlana’nın hayatını, El Cezeri’nin yaptığı çalışmaları ve Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ’daki haklı mücadelesi Diyarbakır merkez Sur ilçesi Dağkapı Meydanı’nda bulunan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezi’ne bu ay Mevlana Haftası dolayısıyla özel videolar gösterime sundu.

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezi Genel Sorumlusu Taşkıran, Mevlana’nın dünyaca tanınan bir alim olduğunu belirterek, “Biliyorsunuz ki bu ay, Mevlana Haftası. Dijital Gösterim Merkezi’mize de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan Mevlana’ya özel videolar ulaştı. Biz Mevlana’yı 360 derece hologram tekniğiyle vatandaşlarımıza anlatıyoruz, sunuyoruz. İkinci olarak da El Cezeri’yi 3D haritayla birlikte roketsan olarak tanıtılan videoyu gösterime sunduk diye sözlerine ekledi.

 

Taşkıran, gelen ziyaretçilere dijital gösterimle ilgili genel bilgiler verdi. Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ meselesinde verdiği mücadeleyi 360 derece hologram tekniğiyle aktardık diye sözlerine ekledi. Taşkıran buraya girişler kesinlikle ücretsiz olduğunu vurguladı. Bizim ise tek isteğimiz HES Kodu’dur. Zaten el dezenfektan araçlarımız var, maske ve hijyen kurallarına uygun olarak burada hizmet sunuyoruz.

 

Pandemiden dolayı Dijital Gösterim Merkezi, haftanın beş günü sabah 11.00 ile 19.00 arası açık, geri kalan iki gün olan cumartesi ve pazar günleri de sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı kapalıdır.

 

İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezine gelen Kızılay yetkilileri ve üyeleri muhteşem gösterime ve ilgiye hayran kaldıklarını ve Cumhurbaşkanına en kalbi duygularla teşekkür etiklerini dile getirdiler.

 

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

 

HABER: ALİ ŞERAN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.