Dolar 32,5638
Euro 34,9584
Altın 2.445,56
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır 2 Nolu Şube’den Ahde Vefa Buluşması

Diyarbakır’da Dicle Üniversitesi’nde daha önce çalışıp emekli olanlarla Ahde Vefa Buluşması gerçekleşti.

Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır 2 Nolu Şube’den Ahde Vefa Buluşması
REKLAM ALANI
22 Ocak 2022 17:11
1.271

Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır 2 Nolu Şube tarafından düzenlenen Ahde Vefa Buluşması’na Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır 2 Nolu Şube Başkanı Yüksel Gümüş, Dicle Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı ve yazar Oktay Bozan ile memur emeklileri katıldı.

 

ARA REKLAM ALANI

Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır 2 Nolu Şube Başkanı Yüksel Gümüş, yaptığı açıklamada; “Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır 2 Nolu Şube olarak üniversitemizde son 4 yılda üyemiz olup emekli olan akademik ve idari personellerinde oluşan “ Vefa Buluşması” gerçekleştirdik. Buluşmamız Eski Diyarbakır cezaevi olarak anılan Amida Höyük ve İç Kale olarak bilinen Müze Cafede gerçekleşti. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirip emeklilerimizi buluşturan STK olarak sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hasbihal etmek, eski tecrübelerden faydalanmak ve emekli örgütlenmesinin güçlendirmek amacıyla tertiplediğimiz bu buluşmada sizlerle bir arada olmanın mutluluğu yaşıyoruz” dedi.

 

 

Buluşmada MEMUR-SEN İl Temsilcisi Hasan Yosunkaya’nın katılım gösterdiği Ahde Vefa programında, mevcut kamu görevlilerinin haklarından emeklilerin de faydalanması gerektiğini belirtti.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.