Dolar 32,2319
Euro 34,7841
Altın 2.411,31
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

ESKİ SP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİ’YE KATILDI

Bağımsız Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe, AK Parti’ye katıldı. Başkan Akmeşe’ye, AK Parti rozeti, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takıldı.

ESKİ SP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİ’YE KATILDI
REKLAM ALANI
15 Temmuz 2021 00:03
1.618

Geçtiğimiz günlerde Bağımsız Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören’in, AK Parti’ye katılmasının ardından bu kez de 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Saadet Partisi’nden Çüngüş Belediye Başkanı olarak seçilen Ali Suat Akmeşe de katıldı.

 

ARA REKLAM ALANI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Düzenlenen grup toplantısının ardından, AK Parti’ye katılım sağlayan Diyarbakır’ın Çüngüş ilçe Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe için katılım töreni düzenlendi.

 

AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker, Ebubekir Bal ve Oya Eronat’ın da hazır bulunduğu törende, Saadet Partisi’nden AK Parti’ye geçen Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin hitabının ardından kürsüye çağırıldı.

 

AK Parti’ye geçen Çüngüş Belediye Başkanı Ali Sait Akmeşe, “Cumhurbaşkanı Diyarbakır’a geldiğinde ailene dön çağrısı yapmıştı. Bende yuvama döndüm, zatan daha önce de AK Partiliydim. AK Parti’ye geçmemle birlikte Çüngüş’ün her anlamda kalkınması için daha çok çaba göstereceğim” dedi. 

 

 

AKMEŞE’YLE  DİYARBAKIR’DA DAHA DA GÜÇLENDİK

 

Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale de Akmeşe’nin AK Parti’ye katılmasıyla ilgili olarak; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz TBMM Grup Toplantımızda Çüngüş Belediye Başkanımız Ali Suat Akmeşe’nin AK Parti ailemize katılım merasimine şahitlik yaptık. Bir süre ayrı kalmamıza rağmen gönlü her daim bizimle olan çok kıymetli dostum Ali Suat Akmeşe’nin yeniden davamıza katılmasıyla daha bir güç kazandık. Diyarbakır olarak hem kaldığımız yerden devam edeceğiz hem de daha güçlü olacağız” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.