Dolar 32,5082
Euro 34,8818
Altın 2.433,27
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Emekli Emniyet Müdürü Dr. Aşkın, Görev Yaptığı Diyarbakır’ı Ziyaret Etti!

Emekli Emniyet Müdürü Dr. Aşkın, Görev Yaptığı Diyarbakır’ı Ziyaret Etti!
REKLAM ALANI
8 Ekim 2023 13:20 | Son Güncellenme: 8 Ekim 2023 13:21
416

Diyarbakır’da 2021 yılında göreve başlayan ve bir yıllık süre zarfında kritik operasyonlara imza atarak adından söz ettiren ‘Gaffar baba’ lakaplı emekli Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın, görev yaptığı kenti ziyaret etti. Kenti gezen Aşkın’a İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’da eşlik etti.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

İl Emniyet Müdürlüğü’ne 16 Haziran 2021’de atanan Dr. Hüseyin Aşkın, kentte bir yıl görev yaptı. Kritik operasyonlara imza atan ve kentte uyuşturucuyla mücadelede adından söz ettiren Dr. Aşkın’ın vatandaşla olan ilişkisinden kaynaklı ‘Gaffar baba’ olarak tanındı. Görev yaptığı sürede uyuşturucuyla mücadelesini sürdüren Dr. Aşkın, kente geldi. Merkez ilçelerdeki cadde ve sokakları gezen Dr. Aşkın, bir takım ziyaretler de gerçekleştirdi. Eski mesai arkadaşlarıyla bir araya gelen Dr. Aşkın, daha sonra kentte İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Fatih Kaya ile görüştü.

UYUŞTURUCUYLA VE TERÖRLE MÜCADELEYİ KAYA SÜRDÜRÜYOR

Sakarya’dan Diyarbakır’a atanan Fatih Kaya, hem uyuşturucu hem de terör operasyonlarıyla dikkat çekti. Kaya, ağırladığı kentte daha önce görev yapan emekli Emniyet Müdürü ve sınıf arkadaşı Dr. Aşkın’a başarılı çalışmaları anlattı. Emekli Emniyet Müdürü Dr. Aşkın ve İl Emniyet Müdürü Kaya daha sonra kenti gezdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.